Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok válni a férjemtől, de ő nem hagyja, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta megromlott a viszonyunk. Állandóan csak veszekedtünk, mások előtt gúnyolt, megalázott és nem állt ki mellettem. Ha bármi problémám volt, magamnak kellett megoldanom. Van két gyermekünk, rájuk is alig szánt időt a munkája végett. Egy időben arra is gondoltam félrelépett, de tagadta. Többször próbáltam vele beszélni, fenyegettem, hogy elhagyom a gyerekekkel, de erre csak annyit mondott, mit gondolsz, hogy tartod el a gyerekeket egyedül (nincs munkahelyem, mert még kicsik a gyerekek). Nemrég léptem is, elköltöztem. De 3 nap után eljött és muszáj voltam visszajönni, mert a gyerekeket nem hagyta volna velem. Sajnos a családom is mellette áll. Megígérte nekik, hogy megváltozik. De én már nem tudok hinni neki.2013. nov. 21. 11:06
21/24 anonim válasza:
Jajj kérdező, annyira tutyi-mutyi, tehetetlen egy nő vagy!
Mindenfélére hivatkozol, de valójában ezek csak kifogások.
Van lakás, lesz elég jövedelmed, és ennyi. A gyerek veled fog élni. Két hetenként egy nap nem elég ahhoz, hogy ellened hangolja a gyerekeket.
Te is tipikus példája vagy annak, hogy nyavalyogsz, te nem teszel semmit magadért. Akkor meg más hogyan segítsen?
22/24 anonim válasza:
Szinte én is hasonlo cipöben járok csak én a 8 kerből ózdra kellet költözzek a kisfiammal és a két lányommal az ember miatt iszik meg gépezik, elviselhetetlen. Itt szinte semi munkalehetőség nincs, nemtudom te melyik részén laksz az országnak. Férjem nem dolgozik, nem is küld semmi gyerektartást, meg értem a dolgodat. Azt tudni lehet e h miért romlot meg, teljesen helyrehozhatatlan e és a családod mért nem támogat, hiszen a lányuk vagy.
23/24 anonim válasza:
Elsőnek! Te bedőlsz ennek a süket választási dumának? Hálót a kezébe, ne halat! Elég volt az 3lősködni vágyó parazitákból! Szociális háló, családi adózás, gyes, gyed, gyed extra, munkanélküli tàmogatás munkához segítéssel, segély helyett dupla annyi pénz közmunkával! Elég volt, hogy generációk nőttek fel abban, hogy munka nélkül fetrengeni, segélyt elinni, a hiányt lopással, rablással pótolni. Itt ne folytasd választási kampányt. A Kérdezőnek: krressetek fel családterapeutát, próbálj meg négyórás, vagy otthoni munkát! Igyekezz, hogy ne légy kiszolgáltatva! Az is lehet, hogy ez jó hatással lrsz a párodra is!
24/24 anonim válasza:
23: Miféle választási duma????....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!