Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El akarok válni a férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarok válni a férjemtől, de ő nem hagyja, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta megromlott a viszonyunk. Állandóan csak veszekedtünk, mások előtt gúnyolt, megalázott és nem állt ki mellettem. Ha bármi problémám volt, magamnak kellett megoldanom. Van két gyermekünk, rájuk is alig szánt időt a munkája végett. Egy időben arra is gondoltam félrelépett, de tagadta. Többször próbáltam vele beszélni, fenyegettem, hogy elhagyom a gyerekekkel, de erre csak annyit mondott, mit gondolsz, hogy tartod el a gyerekeket egyedül (nincs munkahelyem, mert még kicsik a gyerekek). Nemrég léptem is, elköltöztem. De 3 nap után eljött és muszáj voltam visszajönni, mert a gyerekeket nem hagyta volna velem. Sajnos a családom is mellette áll. Megígérte nekik, hogy megváltozik. De én már nem tudok hinni neki.
2013. nov. 21. 11:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A gyerekeket én szeretném nevelni, de mivel nem igazán áll mellettem senki így nem tudom hogyan tovább. A gyerekek suliba járnak. A kisebbikkel voltam itthon gyes-en, mert tartós beteg. Most ezt megvonták tőlem, de a betegsége továbbra is fennáll, elég sűrűn nem megy suliba, másra bízni nem tudom. A szüleim régimódiak, bármi is van a feleségnek a férj mellett a helye. Ők sem váltak el soha, pedig voltak nehéz helyzetek. Én nem szeretnék úgy élni mint ők.
2013. nov. 21. 11:43
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

8: Figyelj, én sosem jutottam idáig, nincs gyerekem se, mégis tudom ezeket, csak mert ezek tök alap dolgok. Olyan, mint hogy miket kell intézni, ha nyelvvizsgázni akarsz, vagy ha lakást veszel, vagy fűtést szerelsz. Enélkül az ember társadalmi analfabéta. Ezeket nem azért tudja az ember, mert aktuális neki!...

Hanem mert lát, hall, él ebben a világban.

2013. nov. 21. 11:44
 13/24 A kérdező kommentje:
Az ingatlan közös. Szüleimhez tudnék menni, de nem pártolják az ötletem. A férjem 300000 felett keres.
2013. nov. 21. 11:44
 14/24 anonim ***** válasza:
51%

Akkor a gyerektartás fejenként 60 E Ft. + csp-t kapsz. A fél lakás a Tied.

Miről beszélünk?... Hol van itt anyagi gond?....

2013. nov. 21. 11:48
 15/24 A kérdező kommentje:
Én nem is az anyagiak miatt félek, hanem attól, hogy ellenem hangolná a gyerekeket. Ők nem nagyon értik még mi van és azért akár milyen is szeretik az apjukat. Amivel nincs is gond, de sajnos ő ezt rossz irányban használná ki. Most is drága ajándékokkal próbálja magához édesgetni őket. Amiket én már biztosan nem tudok megadni nekik.
2013. nov. 21. 11:51
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
Ez azért nem így megy, hogy aki tudja a megélhetést biztosítani, annál marad a gyerek. Aki a gyermek szellemi és testi fejlődését tudja a legjobban biztosítani, annál marad.
2013. nov. 21. 11:51
 17/24 anonim ***** válasza:
15: Akkor ezt a hangolást már most is csinálja? Mert akkor láthatod, hogy nem a váláshoz kötődik ez nála! Szóval a válással mit sem módosítasz ezen!
2013. nov. 21. 11:53
 18/24 A kérdező kommentje:
Ő nem foglalkozott velük egyáltalán. A gyerekek kitűnő tanulók, mindenki jó anyának tart. Ő még egy kakaót sem tud készíteni nekik. Soha meg sem próbálta.
2013. nov. 21. 11:56
 19/24 anonim ***** válasza:
82%

"Én nem is az anyagiak miatt félek, hanem attól, hogy ellenem hangolná a gyerekeket."

Emiatt pont ne félj. Ilyen fiatalon nagyon könnyű a gyerekekkel bármit elhitetni. (tapasztalatból tudom) Akinél van a gyerek az tudja "hangolni" őket, nem a másik fél.

2013. nov. 21. 11:58
 20/24 A kérdező kommentje:
17: Igen, most kezdte el, amióta visszajöttünk.
2013. nov. 21. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!