Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg?
Figyelt kérdés
Gondolom sokan vagyunk érintettek a témában, azért is írtam ki a kérdésem, hátha lenne valakinek személyes tapasztalata. A szituáció egyszerű, szülők elváltak 18 éve, anyának lettünk megítélve a hugommal. Édesapám eltűnt, mint szürke szamár a ködben, nem keresett, nem tartotta velünk a kapcsolatot. Közben anyai oldalról is teljes titkolózás lépett fel, semmit nem árult el nekünk apáról, pedig ő tartotta vele a kapcsolatot telefonon. Mikor a telefonszámát szerettem volna elkérni falakba ütköztem. Édesanyám inkább lemondott a gyerektartásról -a mi kárunkra- csak, hogy ne találkozhassunk apával. Nem szeretnék tőle pénzt, csak a kérdéseimre választ kapni. Szerintetek, hogy találhatnám meg, ha a nevén kívül nem tudok semmit és anya valamilyen okból nem segít? Előre is köszönöm a segítséget!
Anyukád telefonját vedd kölcsön és nézd meg benne a számát, vagy kérj részletes telefonszámlát, anyukád tudta nélkül, azon szerepel hogy kiket hívott.
2013. nov. 15. 12:44
2/18 anonim válasza:
Figyelj, esetleg puhatolózhatnál távolabbi rokonoknál, mamánál, nagynéninél. Vagy a közösségi oldalak is segíthetnek: rákereshetsz a nevére, láthatod a kiadott személyekkel közös ismerősöket, ha klappol a gondolt kora is, akkor írhatsz rá egy levelet is, hogy ismeri e véletlen anyukádat, de először csak a nevét írd meg aztán ha igen a válasz már mondhatod is... Sok sikert!
2013. nov. 15. 12:47
3/18 anonim válasza:
Nem kérhet részletes számlát ha nem az ö nevén van a teli.
2013. nov. 15. 12:48
4/18 anonim válasza:
a nevén kívül tényleg nem tudsz más adatot? Anyukája nevét vagy a születési dátumát?
A lakcímed szerinti önkormányzattal megkerestetheted, ha pontosan be tudják azonosítani, akkor a KEKKH nyilvántartásából megnézik a lakcímét, írnak neki, hogy felveheti veled a kapcsolatot, ha akarja, itt és itt ér el. Aztán a többi már az ő döntése, de csak akkor keresik meg, ha egyértelműen beazonosítható a megadott adatok alapján.
2013. nov. 15. 12:49
5/18 anonim válasza:
Egyéb rokonaitoktól?
Facebook-on, neten, IWIW-en, Twitteren?...
Telefonkönyvből?
A népességnyilvántartásból is megveheted az adatot.
2013. nov. 15. 12:51
6/18 anonim válasza:
Bemégy az anyakonyvi hivatalba, és ott megkérdezed. Ugyanis ahhoz, hogy apaként bejegyezzék, meg kell adnia az adatait, születési dátum, hely, anyja neve, lakóhely, foglalkozás.
2013. nov. 15. 13:13
7/18 A kérdező kommentje:
Ó, az volt az első, hogy megnéztem a közösségi oldalakon, de sajnos nem találtam. Anyukám a telefonjával nagyon körültekintően bánik, ha beszélnek is, azonnal törli annak bizonyítékát, a nevét pedig hiába kerestem a telefonja névjegyzékében, nem találtam.
Egyéb rokonok tekintetében sem bővelkedek, ugye apai részről teljesen kiesett a rokonság -sajnos se nagyszülőkkel, se a kereszt szüleimmel nem tarthattam a kapcsolatot, anyai részről pedig nem tudnak semmit.
Mindenképpen megpróbálom, hogy bemegyek az anyakönyvi hivatalba (gondolom már azóta címet változtathatott), de legalább meglesz róla pár infóm. Ezzel is kicsit beljebb lennék. Nagyon köszönöm a segítségeteket!
2013. nov. 15. 18:08
8/18 anonim válasza:
Sok esetben a lakásnyilvántartásnál meg van adva, hogy hová költözött az illetö. De ehhez a személyes adatait tudni kell.
2013. nov. 15. 19:10
9/18 anonim válasza:
A gyt ról nem lehet lemondani ha nem fizet azért van mert ba'ik fizetni ezt azért irom hogy ne lovalad be magad egy filmes öszeborulós jelenetbe mert nagyot csalodhatasz.
2013. nov. 15. 19:33
10/18 A kérdező kommentje:
Ez ennél kicsit összetettebb. Nyilván benne van a pakliban a csalódás lehetősége, de szükségem van valamilyen impulzusra, hogy le tudjam zárni. A fizetés kérdése pedig, úgy volt, ahogy írtam. Inkább lemondott a gyerektartásról, mint semhogy odaadott volna minket a megjelölt láthatási időben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!