Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt a ruhát ki tervezte, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a ruhát ki tervezte, vagy hol találhatnám meg?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 18. 20:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt töltöttem fel, amit már "painteltem", de hátha felismeri valaki így is... :-)
2013. febr. 18. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Az eredeti:

[link]

2013. febr. 18. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ennek nincs tervezője, ahhoz elég gagyinak tűnik. Ez inkább ilyen "saját terméke" lehet valamelyik szalonnak. Pl. a Boglárka szalon ruháit is ők maguk csinálják, nem pedig neves tervezők ruháit adják bérbe/árulják. Amúgy a google képkereső litván weboldalakat adott ki. Én arra gondoltam volna, hogy román vagy ukrán szalonok terméke.
2013. febr. 18. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem egyáltalán nem gagyi. Nekem tetszik. Azt nem tudom, ki tervezte, vagy hol lehet ezt beszerezi. Én azt csinálnám, hogy elvinném magammal szalonba, és megkérdezném, hogy van-e ehhez hasonló ruhájuk.
2013. febr. 19. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

Valóban valami név nélküli litván tákolmány. Ha hasonló stílusban szeretnél csinosabbakat, akkor híres tervezőktől pl.:

[link] di Eme)

[link] (private label g)

[link] (francesa)

[link] (mikaella)

Csak példának kedvéért. De ha bemész egy szalonba, más tervezők kollekciói között is akad 1-1 (igaz, az ilyen felemás fazonoknál a buggyos-fodros szoknyarész már elég divatjamúlt, ma a legtöbb tervező egyenes vonallal dolgozik ilyen stílusban, tehát lehet, hogy csak jó pár évvel ezelőtti kollekciókból fogsz tudni válogatni).

pl.:

[link] (demetrios)

[link]

[link]

[link]

[link] (eddy k. - mondjuk én az ő ruháit azután, hogy közelről megtekintettem, nem ajánlom!)

[link] (maggie sottero)

[link]

[link] (sottero &midgley)

2013. febr. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!