Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol találhatnám meg ezt a ruhát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnám meg ezt a ruhát?

Figyelt kérdés

[link]

Ez álmaim ruhája.La Sposa modell, 2007-es kollekcióból való.A neve:Salou.

Ha tudnátok esetleg linkelni is olyan esküvői szalont, vagy forgalmazót aki legalább 5 éve foglalkozik La Sposa ruhákkal, azt nagyon megköszönném!

Nemrég próbáltam egy hasonlót ugyanebből a kollekcióból, de mégsem volt olyan, mint ez, hiányzott az a bizonyos érzés, hogy "Igen, ez az én ruhám!"

Kérlek segítsetek nekem, hogy ebben mehessek férjhez, ez minden álmom még akkor is ha az esküvőmet egy legelő kellős közepén kell tartanom! :)

2012. máj. 24. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a weboldal pont azt mondja, hogy náluk meg lehet rendelni a ruhát.
2012. máj. 24. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Tudsz nekik küldeni emailt. Amúgy gyönyörű a ruha!
2012. máj. 24. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, álom szép ruha.
2012. máj. 24. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
2012. máj. 24. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyönyörű!!! Bocsi az OFFért. De annyira tetszik, hogy nem állt meg bennem :D
2012. máj. 24. 16:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszi, an angolom nem a legjobb, így nem is figyeltem erre, de azért köszi.

Az a baj, hogy újat nem engedhetek meg magamnak sajnos, az több százezer forint lenne.Olyat keresek leginkább, amit esküvői szalonok kiárusítás képpen leselejteznek.De lehet, hogy kis segítséggel megérdeklődöm itt is.

2012. máj. 24. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Esetleg egy nagyon ügyes varrónőt megkérhetnél, hogy készítse el neked a ruhát. Vagy pedig google-ba írd be a ruha nevét, hátha valamelyik országban eladó a ruha használtan.
2012. máj. 24. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, igaz ez két éves bejegyzés, de akkor eladó volt a ruha: [link] Ilyesmiket próbálj meg keresni.
2012. máj. 24. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!