Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnám meg ezt a ruhát?
Ez álmaim ruhája.La Sposa modell, 2007-es kollekcióból való.A neve:Salou.
Ha tudnátok esetleg linkelni is olyan esküvői szalont, vagy forgalmazót aki legalább 5 éve foglalkozik La Sposa ruhákkal, azt nagyon megköszönném!
Nemrég próbáltam egy hasonlót ugyanebből a kollekcióból, de mégsem volt olyan, mint ez, hiányzott az a bizonyos érzés, hogy "Igen, ez az én ruhám!"
Kérlek segítsetek nekem, hogy ebben mehessek férjhez, ez minden álmom még akkor is ha az esküvőmet egy legelő kellős közepén kell tartanom! :)
Elsőnek köszi, an angolom nem a legjobb, így nem is figyeltem erre, de azért köszi.
Az a baj, hogy újat nem engedhetek meg magamnak sajnos, az több százezer forint lenne.Olyat keresek leginkább, amit esküvői szalonok kiárusítás képpen leselejteznek.De lehet, hogy kis segítséggel megérdeklődöm itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!