Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1990.01.26 kérdése:
Ilyen ruhát szeretnék. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ilyen ruhát szeretnék. Szerintetek meg lehetne varratni varrónővel??? És ha igen, mennyibe kerülne nekem?? Jól állna nekem?? Eléggé dundi vagyok :(((Előre is köszi a tanácsokat, véleményeket!!!
2012. máj. 12. 20:53
1/8 anonim válasza:
meg lehetne varratni, attól függ, hogy mennyiért tudod megvenni az anyagot. ez tüllből lenne a legolcsóbb, műselyem alsó résszel, és arra a tüll rétegek... na szerintem 20-30 körül lenne, ha dundi vagy akkor több anyagot kell ugye venni.
2/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem gyönyörű.
Hasonló fazonú volt az én ruhám is. Nehéz selyemből+ muszlin kabátkával. Az alja nem volt ennyire loknis, és damillal merevítve. 22 000 ft-ért varrták, 3 éve. Bár én egy kisvárosban lakok. :-)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!! Már tervezgetem a nagy napot..és egy ehhez hasonló ruhát szeretnék, vagy egy olyat, ami rövidebb!!! És mell alatt van szalag, vagy ilyesmi... Melyik lenne a jobb szerintetek??? Polgári esküvőt szeretnénk, szúk családi körben!!!
2012. máj. 12. 21:08
6/8 anonim válasza:
Nagyon szép ez a ruha! :) Ha jól választod ki az anyagot és ügyes kezű a varrónő, akkor csodaszép lesz! Szerintem szalaggal is szép lenne, vagy strasszokkal a mell alatt egy sávban... Mindenhogyan szép :). És ha teltkarcsú volt (olyan, mint a modell a képen), akkor biztos rajtad is remekül fog állni, mert ezen a modellen nagyon jól mutat.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Ügyeskezü varrónöt tudnátok ajánlani Szolnokon,v környékén?
2012. máj. 17. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!