Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményekkel jár, ha a kötelezett nem fizet tartásdíjat. Viszont a kedvezményezett állam általi megelőlegezést kér?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 18:06
81/95 anonim válasza:
Jelentem nem tudsz!A legfelsőbb bíróság is csak a kezeit mosta,hogy lépjek vagy gyámügy felé,vagy a büntetői felé.
82/95 anonim válasza:
aki poncius pilátust választja birájául... jézus!!!
83/95 anonim válasza:
Oké biztos:)belevegyük még a vallást is?Felőlem!
84/95 anonim válasza:
Ez viszont az előzményekből álszentségre vall!
87/95 anonim válasza:
Na hogy most bohócot csináltunk magunkból abbahagyjuk?Lenne még dolgom!Bár érdekes egy figura vagy:)...
88/95 anonim válasza:
Akkor pá!És légyszíves,ne provokálj senkit,mert én itt leszek!!!Inkább segíts az embereken,ez az igazi tudás nem az,hogy felqrsz mindenkit agyilag!Van elég gondjuk így is!Tudod mit,nem kapitulálok,de legyen egál és nyugton aludhatsz,mert én nem vagyok te,hogy emberi roncsokat csináljak.De remélem ezek után te se leszel a régi önmagad!
Minden jót és higgadj le!Gondolom valami sokk,vagy trauma érhetett,hogy ilyen VOLTÁL!Így rendben?
90/95 anonim válasza:
Hát tényleg zizi vagy!:)Majd ha kírúgod a lábam,akkor letérdelek bárki előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!