Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményekkel jár, ha a kötelezett nem fizet tartásdíjat. Viszont a kedvezményezett állam általi megelőlegezést kér?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 18:06
11/95 anonim válasza:
Anyázás nem szerepelt a mondandómban azt hiszem. Itt nem rólam, nem a férfiről, itt a GYEREKRŐL van szó. Rosszul vagyok mikor ilyen kérdést tesznek fel. Mikor mindent megtesznek hogy egymás életét pokollá tegyék. Sajnos ebből a csatákból a gyerekek sem maradnak ki! Ez a szörnyű!
12/95 A kérdező kommentje:
Nem értem a felháborodást a kérdéssel kapcsolatban!Én férfi létemre 3 kicsi fiammal maradtam egyedül,minden nap azon vagyok,hogy megadjam a lehető legjobbat a gyerekeknek.Ők viszont nőnek és ezzel együtt növekednek az igényeik is.Az anyjuk nem akarja látni Őket nem is keresi a kapcsolatot de fizetni sem akar,munkája nincs és nem is volt mert eddig csak gyereket szült az eltelt idő óta pedig másokon élősködik.Szükségünk van a pénzre mert szeretettből nem lehet jóllakni és öltözködni vagy melegedni!!!
2013. nov. 15. 19:16
14/95 anonim válasza:
Első vagyok. Hasonló helyzetben van a párom is. Ő megnyerte a pert és nála helyezték el a gyereket. Fizetni nem akar az anya, nem is látta már 4 éve a lányát, de nem is érdekli.Mi is megelőlegeztettük a párommal az összeget, de kb semmire nem elég, mert mindössze 5000Ft-ról beszélünk. Egy iskolás gyereknél ez az összeg nevetséges...Kitartást, kedves kérdező, harcolj amíg tudsz, az ilyen nem anya...
15/95 anonim válasza:
5000 Ft-ért? többet keres munkával...
16/95 anonim válasza:
Jaja, reménykedtünk, hogy többet állapítanak meg, de azt mondták azt a sz összeget fizetik csak, amit a bíróság amúgy is kiszabott az anyára. Hát ez van, egy cipőre vagy ruhára telik egy hónapban belőle...ennyi nem kell többet várni...
17/95 anonim válasza:
13-as Te melyik adást nézed?Vagy csak kihagytál egy mondatvégi írás jelet?Apuka viszont így elég nagy trutyiban van.Ha van 3 gyereked,akkor a nagycsaládosi kedvezményeket remélem igénybe vetted!Anyuci előbb-utóbb a színre lép,majd ha sokáig feszegeted a húrt!Jobban jársz,ha elkerülöd a bíróságot,és azt az összeget megpróbálod magad megteremteni.Hidd el én értem mi a szitu,igaz csak az írásodra tudok alapozni...A bíróság,az ügyvéd se egy olcsó dolog,sőt még a visszájára is elsülhet,bár a te esetedben erre kevés lehetőséget látok anyuci részéről!Ha nincs neki se pénze,akkor tényleg felesleges az egész!Azzal jobban járnál ha behajtókat uszítanál rá?-Nem,mert beindítasz egy háborút és a mariskák céltáblája lennél.Örülj neki,hogy nálad vannak a gyerekeid,és ezt majd tizen,huszon évesen is büszke,lesz rád mind,meg te magadra is,hogy apaként felneveltél 3 gyereket!Szüleid,rokonság,senki nem támogat anyagilag?Meg vannak keresztelve?Akkor ott vannak a keresztszülők is,hisz azért vállalták az egészet,mert ők a második gyámjuk...Csak kitartás és össze ne omolj az anyagiak miatt,azt a nőt meg elfelejteni egy életre.Majd láthatja a gyerekeit,ha fizet!
18/95 A kérdező kommentje:
Nekünk 3x6000ft szóval ez sem sok!Ez futja a havi ebédjüket az oviban és a suliban.Egyébként ha a férfiak mind "disznók" talán neked sem kellett volna egyikhez sem hozzámenned!Gusztustalan, undorító ahogyan a férfiakról sokan nyilatkoznak a kapcsolat kezdetén biztosan nem ez volt a vélemény,jön a gyermek és minden megváltozik.Én kitartok és nem hagyom hogy ne vállalja a felelősséget,hiszen akarta,hogy megszülessenek.Az a NŐ aki otthagyja a gyerekeit nem nevezhető anyának!!!!!!!!!!Vonják felelősségre!
2013. nov. 16. 06:02
19/95 anonim válasza:
Ha egyedül vagy, mint ahogy mondod,értem ez alatt nem nősültél újra vagy nincs élettársad bejelentve hozzád, akkor a suliban-oviban jár az ingyen étkezés, főleg három gyereknél, ugyanígy az ingyen tankönyv is... ezeknek járj utána, csökkentheted a költségeket
20/95 anonim válasza:
én egy férfihoz se megyek hozzá mert magam is férfi vagyok. igy első kézből tudom mekkore egy szemét disznók vagyunk mi.
aki nem hiszi jöjjön hozzám feleségul. majd hinni fog mikor ugy átb a szom a palánkon, hogy csak úgy nyekken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!