Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményekkel jár, ha a kötelezett nem fizet tartásdíjat. Viszont a kedvezményezett állam általi megelőlegezést kér?
Rém-okoskodó szarvas
Te se férfi se nő vagy!Hanem egy kotnyeles provokátor!Egy sima billentyű harcos,aki égeti a férfiakat!!!!De szívesen találkoznék veled az utcán!Eltudlak képzelni,hogy egy szemüveges rejsz rambó lehetsz!Aki unalomból hol az egyik felet támadja,hol a másikat!Magamról annyit,hogy 34 éves FÉRFI vagyok 190 magas és 95 kiló,és 130kg szériázok!Szóval ezt a provokációs dumád,ami már lassan kezd átfordulni egy skizó tünetté,hol játszuk le?Itt is mehet a te fegyvereddel,már régóta figyelem a benyögéseid!Na ki mersz állni egy igazi férfi ellen,a nagyközönség előtt!!!!!!
Most nem a nagyközönség előtt vagyok? Oké játsszuk le a meccset operátorok b a sztatásával. Aki jobban tudja őket nyuvasztani s gyorsabban kivágják, az nyer.
Szóval erre hajtasz:)!Oké,már nyertem is,minek cseszegetnék egy OP.-t?:)A te monitorodból dől a szenny állandóan!Ezt a trükköt már benézted!:)
dehogy olvasom.
fel se nézek csak irom s enter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!