Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen következményekkel jár,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen következményekkel jár, ha a kötelezett nem fizet tartásdíjat. Viszont a kedvezményezett állam általi megelőlegezést kér?

Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 18:06
 21/95 anonim ***** válasza:
58%

Rém-okoskodó szarvas

Te se férfi se nő vagy!Hanem egy kotnyeles provokátor!Egy sima billentyű harcos,aki égeti a férfiakat!!!!De szívesen találkoznék veled az utcán!Eltudlak képzelni,hogy egy szemüveges rejsz rambó lehetsz!Aki unalomból hol az egyik felet támadja,hol a másikat!Magamról annyit,hogy 34 éves FÉRFI vagyok 190 magas és 95 kiló,és 130kg szériázok!Szóval ezt a provokációs dumád,ami már lassan kezd átfordulni egy skizó tünetté,hol játszuk le?Itt is mehet a te fegyvereddel,már régóta figyelem a benyögéseid!Na ki mersz állni egy igazi férfi ellen,a nagyközönség előtt!!!!!!

2013. nov. 16. 15:37
 22/95 anonim ***** válasza:
52%
Most nem a nagyközönség előtt vagyok? Oké játsszuk le a meccset operátorok b a sztatásával. Aki jobban tudja őket nyuvasztani s gyorsabban kivágják, az nyer.
2013. nov. 16. 15:48
 23/95 anonim ***** válasza:

Most nem a nagyközönség előtt vagyok? Oké játsszuk le a meccset operátorok b a sztatásával. Aki jobban tudja őket nyuvasztani s gyorsabban kivágják, az nyer.

Szóval erre hajtasz:)!Oké,már nyertem is,minek cseszegetnék egy OP.-t?:)A te monitorodból dől a szenny állandóan!Ezt a trükköt már benézted!:)

2013. nov. 16. 17:32
 24/95 anonim ***** válasza:
szenny? te beteg vagy
2013. nov. 16. 17:33
 25/95 anonim ***** válasza:
52%
ha az én monitoromól dől a szeny akkor annak az az oka hogy te perverz állat telefirkálod szennyel a gyikot. merthogy a monitoromra az kerül amit te irsz. te szenygóc
2013. nov. 16. 17:37
 26/95 anonim ***** válasza:
Más irányból próbálj!<(Egy kis segítség)!A trükközés "nagymesterét" akarod lenyomni!Na lássuk:)!
2013. nov. 16. 17:37
 27/95 anonim ***** válasza:
Mondom csak dől a "szenny" a monitorból,olvasod is amit írsz,közben?Beteg?Ja viszek igazolást,ha kéred!
2013. nov. 16. 17:40
 28/95 anonim ***** válasza:

dehogy olvasom.

fel se nézek csak irom s enter

2013. nov. 16. 17:42
 29/95 anonim ***** válasza:
Kérlek ne kapkodj:).Légy bölcs,ne csak tudálékos!
2013. nov. 16. 17:43
 30/95 anonim ***** válasza:
Minek?
2013. nov. 16. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!