Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, a feleségem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, a feleségem nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

Amíg csak ketten voltunk, ment a fuvarozó cégem, ő meg pénztárosként dolgozott.

Megszületett a kislányunk, ő kap cirka 50 ezer gyed-et, én meg dolgozom éjjel-nappal, hogy mindent fedezzek.

Ez elég nagy változás, amíg korábban kb 1 hetet voltam külföldön, hát most már hármat... És már lassan nem bírom!

Amikor hazamegyek, akkor is csak egy halom szennyes vár, meg mosatlan edény, kosz, mert a feleségemnek nincs ideje a gyerek mellett takarítani, ebből is elegem van!

2 éves már a gyerek, mondtam a nejemnek, menjen vissza dolgozni részmunkaidőbe, a gyerek járjon bölcsibe, és így talán kevesebb teher szakad rám, meg neki is több ideje lesz itthon. Hallani sem akar róla. Most majd szépen 30 ezer forintos segélyen lesz itthon, én meg gebedjek meg... Meg persze vigyem haza a pénzt...

Hogyan vehetném rá, hogy dolgozzon ő is? Már próbáltam vele beszélni, semmi sem hatja meg!

2013. nov. 11. 12:36
 81/97 anonim ***** válasza:
100%
Tudtam. Végül is, ha két éves, akkor lassan össze kell hozni a másikat, ha nem szeretne visszamenni, hisz 3 éves korban a GYES is lejár és vagy visszamegy dolgozni, vagy kirúgják....
2013. nov. 12. 15:10
 82/97 anonim ***** válasza:
82%
Ne hallgass a sok elvált, megsavanyodott nőre. Nem benned van a hiba. Abszolút normális, hogy te is lazítanál már egyet és ha a feleséged figyelembe venné a te igényeidet is, akkor nem tetézné a bajt még egy gyerekkel. Ha egy mellett "nincs ideje semmire", akkor ha kettő lesz, a nagyobbik éhesen, koszosan fog rohangálni egész nap, mert a kicsitől "nincs ideje"? Mivel (ebben a helyzetben) a te tartod el a családot, így igen is jogod van akarni vagy nem akarni még egy gyereket. Ne engedj a sértődésnek, hisztinek.
2013. nov. 12. 15:20
 83/97 A kérdező kommentje:

Pont ez jutott nekem is eszembe!

Ha 1 gyerek mellett nincs ideje a háztartásra, kettő mellett sem lenne, és ha 1 gyerekre ilyen tengernyi pénzt költött, ugyan ennyit költene a következőre is, pláne, hogy sok babaholmit elajándékoztunk ismerősöknek, odaadtuk az anyaotthonnak, meg hasonlók.

Nem elválni akarok, hanem végre egy pici nyugalmat, hazamenni egy rendezett házba, finom házi kosztot enni, és esténként nyugalomban kirakózni a kislányommal...

2013. nov. 12. 15:33
 84/97 anonim ***** válasza:
100%
Vigyáz mert pár hét múlva jön a "véletlen" baba.
2013. nov. 12. 15:34
 85/97 anonim ***** válasza:
Hát igen, én sem lepődnék meg ha így lenne :D
2013. nov. 12. 15:37
 86/97 A kérdező kommentje:
mindig használok óvszert szerencsére
2013. nov. 12. 16:10
 87/97 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ez tisztázódik szerintem használj kotont, vagy legyél túl fáradt. Nem a pénz elköltésével van a baj, hanem azzal, hogy neki könnyen jön, könnyen megy. Nem ő gürizik érte, így nem is annyira értékeli. És most rengetegen le fognak pontozni, de biztosan nincs senkije? Azért havi 3 hét rengeteg idő, nehogy kapj egy kakukkfiókát.
2013. nov. 12. 16:21
 88/97 anonim ***** válasza:
Ja és az oké, hogy a feleség simán elviseli a koszt, magánügye (bár szerintem a kicsinek se jó ha túl nagy a kupi), na de könyörgöm,nem igaz, hogy legalább akkorra nem lehet rendet rakni amikor a férj hazamegy egy nyavalyás hétre. Aztán három hétig megint kupizhat ha akar. Ez szimpla lustaság.
2013. nov. 12. 16:32
 89/97 anonim ***** válasza:
18%
Mindig óvszert használsz??A feleségeddel?Pffff...A Ti kapcsolatotok minden,csak nem normális házasság.Főleg,hogy így kibeszéled idegeneknek,még ha nem is tudják kiről van szó.
2013. nov. 12. 16:38
 90/97 anonim ***** válasza:
86%
Mert normális egy házasságban, hogy ha a férj megmondja, hogy ő még nem szeretne még egy gyereket, akkor a feleség vérig sértődik... egyébként igen, van aki házasságban is óvszerrel védekezik. Ezer oka lehet, hogy valami miért választja ezt védekezési módot. Jó lenne nem mindenbe belekötni. Jó, hogy nem már dolgozzon a kérdező 30 napból 30at, csak, hogy finanszírozhassa a felesége költekezési vágyát. Más kérdés, hogy a feleség otthon van a picivel és a férj dolgozik, hogy megélhessenek, de az, hogy házimunka HELYETT 200 ezres nagyságrendű babakocsikat néz ki magának, amire ráadásul szüksége sincs, na az gáz. Kérdező ne hagyd magad. Ha nagyon hajthatatlan a feleséged, akkor önmegtartóztatás. És ha még igy is "becsúszik" a második, legalább biztosan tudod, hogy kakukkbaba :D
2013. nov. 12. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!