Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, a feleségem nem akar dolgozni?
Amíg csak ketten voltunk, ment a fuvarozó cégem, ő meg pénztárosként dolgozott.
Megszületett a kislányunk, ő kap cirka 50 ezer gyed-et, én meg dolgozom éjjel-nappal, hogy mindent fedezzek.
Ez elég nagy változás, amíg korábban kb 1 hetet voltam külföldön, hát most már hármat... És már lassan nem bírom!
Amikor hazamegyek, akkor is csak egy halom szennyes vár, meg mosatlan edény, kosz, mert a feleségemnek nincs ideje a gyerek mellett takarítani, ebből is elegem van!
2 éves már a gyerek, mondtam a nejemnek, menjen vissza dolgozni részmunkaidőbe, a gyerek járjon bölcsibe, és így talán kevesebb teher szakad rám, meg neki is több ideje lesz itthon. Hallani sem akar róla. Most majd szépen 30 ezer forintos segélyen lesz itthon, én meg gebedjek meg... Meg persze vigyem haza a pénzt...
Hogyan vehetném rá, hogy dolgozzon ő is? Már próbáltam vele beszélni, semmi sem hatja meg!
De ha három helyett csak két kört vállalnál, mennyi lenne a bevételetek? A havi 200 akkor is összejönne, nem? És csp + gyes + havi 200-zal még megvan a 250-es bevételetek.
Ebből miért nem tudtok megélni?
49-es
Nem akar másik melóhelyet ezt fentebb leírta.Ő azt akarja,hogy a felesége menjen el 4 órában dolgozni(amivel szinte semmit nem keres majd),hogy miért akarja azt még nem tudta elmagyarázni.Persze,hogy nem normális dolog,ahogyan most dolgozik,ezt senki nem vitatja,de azt sem lehet érteni,hogy egy 4 órás munkától mi változna??
Sztem csak csípi a szemét,hogy az nem dolgozik,hanem otthon van a kislányukkal,ami meg egy normális házasságban nem tudom,hogy fordulhat elő mármint,hogy ilyet érez..Nekem olyan éretlen gondolkodásúnak tűnik.
"Sztem csak csípi a szemét,hogy az nem dolgozik,hanem otthon van a kislányukkal,ami meg egy normális házasságban nem tudom,hogy fordulhat elő mármint,hogy ilyet érez."
És az hogy fordulhat elő "normális" házasságban, hogy az anyuka lusta mint a bűn, a megbeszélt 2 év után csak a kifogásokat keresi hogy ne kelljen dolgoznia, és a férje 3 hétig gürizik külföldön, ő meg arra is lusta hogy kitakarítson??!
Nem szorulnak rá a pénzre JELENLEG, MERT a férj belerohad a munkába és 1 tetves hetet van otthon a családjával!
Ellenben ha az asszonyka is megemelné a popóját MEGBESZÉLÉS SZERINT és dolgozna, akkor mint korábban, elég lenne 1 vagy max. 2 hetet kint töltenie! Ez a különbség.
Megegyeztek, hogy erre a 2 évre hülyére dolgozza magát, de ez lejárt, a nőci meg nem akar dolgozni, mert lusta mint a bűn, neki jó hogy eltartják, a férjével nem kell foglalkoznia sem!
Erről van itt szó, nem arról hogy az apuka kegyetlenül munkába kényszerítené mikor rá sem szorulnak..
Egyáltalán nem biztos hogy a gyerek bírja a bölcsit, várni kellene még 3 éves koráig.
A beteg bölcsis gyerek nem mehet bölcsibe, még akkor sem ha kétszer gebedsz meg. Ha a feleséged sokat hiányzik akkor kirúgják őt is.
A te sorsod a családos férfiak sorsa. Más örülne ha lenne gyereke meg felesége, elég gusztustalan, hogy panaszkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!