Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ahol a férj kimet külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahol a férj kimet külföldre hogy segítsen a családon csak közben elfelejtette?! Szeretném ha olyanok írnának akik tapasztaltak ez ügyben

Figyelt kérdés
-szóval gyerektartást hogy kérhetek,mennyit 3 gyerekre,hisz ugye vállalkozóként dolgozik kint és nem a magyarországi viszonylatban akarok tartásdíjat kérni...nem egyedül vállaltam őket...ti mit csináltatok,merre menjek,hol segítenek??köszi
2013. nov. 11. 09:45
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Jaaa a legkisebb 6 hónapos az báttyai 3 évesek...
2013. nov. 11. 13:09
 12/25 anonim ***** válasza:
ha hiteletek van és a házasság alatt vettétek fel, akkor nem passzolhatja át neked a teljss hitel törlesztést. 50-50 % ban kell fizetnetek-
2013. nov. 11. 13:10
 13/25 anonim ***** válasza:

"aná hogy nem hisz 12 milliós adóságot hagyott nekünk vagyis rábeszélt egy vállalkozásra majd nem ment azt mondta kimegy és dolgozik kint abból csak könnyebben tudjuk fizetni a havi 200 ezret,de 2 hónapja már a gyetekeknek sem küld,szóval nem...nem elég a 60 ezer,azért mert,9 év után megmutatta milyen is ő,nehogy már mindent megússzon!!!"

Ha ő hitelt vett fel, és nem vagytok házasok ahhoz neked semmi közöd...

2013. nov. 11. 13:14
 14/25 A kérdező kommentje:
De csak egyházi van,ott meg majd az Úrral kell elszámolnia,hogy amit megfogadott nekem ....:(
2013. nov. 11. 13:14
 15/25 anonim ***** válasza:

Igen, jogilag nem vagytok házasok!

Szépen költözzetek ki onnan, ő meg fizesse a sok adósságát, ahogy akarja...

2013. nov. 11. 13:15
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
dikk, hát akkor a pokolra jut, szar ügy...
2013. nov. 11. 13:16
 17/25 A kérdező kommentje:
Az ő neve sehol sincs ,max tanu volt,én vagyok az adós,szüleim,testvérem kezesek,és az én és szüleim házán jelzálog van,pémteken beköpte hogy nem az ő nevén van a hitel többet nem segít,még nem fogtam fel hisz úgy ment ki vagyis azért hogy fizetni tudjuk erre beadja az unalmast,és éli világát???
2013. nov. 11. 13:19
 18/25 anonim ***** válasza:
64%

Most erre sokmindent nem tudok mondani, ha annyira hülye voltál hogy másnak vettél fel pénzt a saját nevedre, úgy hogy házasok sem vagytok...

Istenem, annyi ember van aki saját magát keveri sz*rba a naivitásával, aztán hibás mindenki más csak ő nem! Tanuljátok már meg végre, aki naiv azt át is fogják verni! A bíróságnak nem indok, hogy "de ti annyira szerettétek egymást"! Törleszteni akkor is neked kell.

Apasági legalább van a gyerekekről??!

2013. nov. 11. 13:21
 19/25 anonim ***** válasza:
Akkor meg nincs mit tenni, szépen fizess tovább...
2013. nov. 11. 13:26
 20/25 anonim ***** válasza:
nem tudok jobbat mint, hogy eladjátok a házat/házakat és kifizetitek az adósságot, eegy ügyvédet pedig keresni aki tud a gyerektartás ügyébe segíteni
2013. nov. 11. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!