Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A bíróságnak van-e joga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bíróságnak van-e joga betekinteni a volt férj (aki alvállalkozó) jövedelmébe? Mivel a bevallotnak tudomásom szerint a dupláját keresi. (4 gyerekre 60000 ft. ) Jövedelme most kb.300 000 ft.

Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 13:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
A bíróságnak van joga, ha úgy érzi szükséges.
2013. nov. 10. 13:12
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem, de ha lenne is az nem jövedelemnek számít, hanem bevételnek, ami a vállalkozáshoz tartozik, nem a személyéhez.

Adóhatóság nem foglalkozik ennyire kispénzekkel, csak nagyon ritkán, de nem a gyerektartás kapcsán az biztos, magánszemély bejelentesét pedig magas ívben le..arják.

Az összegeket nem értem....4 gyerekre 60E fizet? Szerintem az azért nem olyan rossz, persze nem sok...de az átlagnál jóval több

2013. nov. 10. 13:12
 3/16 anonim ***** válasza:

2. Vagyok.

Mielőtt félreértitek szerintem is nagy gerinctelenség az apanak letagani a vagyonát, és a gyerekktől elvenni így az anyagi javakat

2013. nov. 10. 13:14
 4/16 anonim ***** válasza:
Nincs.
2013. nov. 10. 13:14
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Nincs még a Nav sem foglalkozik egyéni bejelentésekkel.
2013. nov. 10. 13:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Vállalkozás esetében ez kicsit másképp működik. Az nem a jövedelme, hanem a bevétele. Ha arra számítasz, hogy majd jól megbüntetik, mert többet keres, mint amennyit bevall, akkor csalódni fogsz. Megértelek, hogy erkölcsi szempontból zavar ez a dolog, de a bíróság nem erkölcsi szempontok alapján dönt.
2013. nov. 10. 13:37
 7/16 anonim ***** válasza:
49%

"Nincs még a Nav sem foglalkozik egyéni bejelentésekkel."

Ez azért így nem igaz. Eléggé rá vannak állva mindenféle bejelentésekre és örömmel fogadják őket, én legalábbis ezt látom.

2013. nov. 10. 13:38
 8/16 anonim válasza:
20%
nem elég a 60 ezer?
2013. nov. 10. 13:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk abban tényleg van valami igazság,hogy 300 ezre nem tiszta jövedelme. Abból még jelentős részt vissza is kell forgatni a vállalkozásba, hogy jövő hónapban is legyen miből vállalkozni. Egyéb dolgokról már ne is beszéljünk. Végén ez simán kijöhet annyira, hogy csak 120 ezer a haszna.
2013. nov. 10. 13:52
 10/16 anonim ***** válasza:
37%
Azèrt a 60 ezer 4 gyerekre egyáltalán nem sok. A húgom kettöre többet kap.
2013. nov. 10. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!