Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bíróságnak van-e joga betekinteni a volt férj (aki alvállalkozó) jövedelmébe? Mivel a bevallotnak tudomásom szerint a dupláját keresi. (4 gyerekre 60000 ft. ) Jövedelme most kb.300 000 ft.
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 13:09
1/16 anonim válasza:
A bíróságnak van joga, ha úgy érzi szükséges.
2/16 anonim válasza:
Nem, de ha lenne is az nem jövedelemnek számít, hanem bevételnek, ami a vállalkozáshoz tartozik, nem a személyéhez.
Adóhatóság nem foglalkozik ennyire kispénzekkel, csak nagyon ritkán, de nem a gyerektartás kapcsán az biztos, magánszemély bejelentesét pedig magas ívben le..arják.
Az összegeket nem értem....4 gyerekre 60E fizet? Szerintem az azért nem olyan rossz, persze nem sok...de az átlagnál jóval több
3/16 anonim válasza:
2. Vagyok.
Mielőtt félreértitek szerintem is nagy gerinctelenség az apanak letagani a vagyonát, és a gyerekktől elvenni így az anyagi javakat
5/16 anonim válasza:
Nincs még a Nav sem foglalkozik egyéni bejelentésekkel.
6/16 anonim válasza:
Vállalkozás esetében ez kicsit másképp működik. Az nem a jövedelme, hanem a bevétele. Ha arra számítasz, hogy majd jól megbüntetik, mert többet keres, mint amennyit bevall, akkor csalódni fogsz. Megértelek, hogy erkölcsi szempontból zavar ez a dolog, de a bíróság nem erkölcsi szempontok alapján dönt.
7/16 anonim válasza:
"Nincs még a Nav sem foglalkozik egyéni bejelentésekkel."
Ez azért így nem igaz. Eléggé rá vannak állva mindenféle bejelentésekre és örömmel fogadják őket, én legalábbis ezt látom.
9/16 anonim válasza:
Mondjuk abban tényleg van valami igazság,hogy 300 ezre nem tiszta jövedelme. Abból még jelentős részt vissza is kell forgatni a vállalkozásba, hogy jövő hónapban is legyen miből vállalkozni. Egyéb dolgokról már ne is beszéljünk. Végén ez simán kijöhet annyira, hogy csak 120 ezer a haszna.
10/16 anonim válasza:
Azèrt a 60 ezer 4 gyerekre egyáltalán nem sok. A húgom kettöre többet kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!