Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek mi tévő legyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi tévő legyek? Sztori lenn. SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
Ahol eddig éltem az élettársammal ház,az ő nevén van,hazsonélvezője pedig az ex anyósomék!A volt párom nem kiváncsi az kislányunkra...a születendőt sem akara elismerni!Az ex anyósóom követeli az unkoját,hogy minden másnap hadd vigye eldélelőttönként,de én azért nem akarom odaadni,mert nem jó hatással vanna rá(káromkodnak előtte,meg annak örülnek,h a papa borát issza...19hónapos gyereknek nem kéne)tegnap aztán nem engedtem meg neki,hogy elvigye,magyarán nem engedtem be hozzánk(szüleimhez jötem vissza lakni)bosszuból a házat elzárták előlem,nem engedig meg,hogy ki hozzam a cuccaimat,amik nem kis értékek(zepter edények,kristály poharak,bútorok,meg még gyerek holmik is vannak ott)
2009. nov. 15. 08:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jo kis tarsasag lehet!

Az ilyen emberektol jobb megszabadulni,az edenyek csak nem lehetnek annyira fontosak,hogy azert erdemes lenne birosaghoz fordulni.Mire, megjon a dontes a te idegeid tonkre mentek, nem tudtal nyugodt legkort biztositani a gyerekeknek, es esetleg a valamikor sokat ero mozgosagok idokozben elkopott ertektelen targyakka valtak.A te lelked meg tele lesz gyulolettel.Nem latszik valami jo cserenek.

2009. nov. 27. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Az elozo vagyok.Nem olvastam, hogy sikerult a rendoroktol segitseget kapnod, elnezest.Orulok,hogy baj nelkul megoldottad a dolgot!
2009. nov. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!