Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi tévő legyek? Sztori lenn. SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
Ahol eddig éltem az élettársammal ház,az ő nevén van,hazsonélvezője pedig az ex anyósomék!A volt párom nem kiváncsi az kislányunkra...a születendőt sem akara elismerni!Az ex anyósóom követeli az unkoját,hogy minden másnap hadd vigye eldélelőttönként,de én azért nem akarom odaadni,mert nem jó hatással vanna rá(káromkodnak előtte,meg annak örülnek,h a papa borát issza...19hónapos gyereknek nem kéne)tegnap aztán nem engedtem meg neki,hogy elvigye,magyarán nem engedtem be hozzánk(szüleimhez jötem vissza lakni)bosszuból a házat elzárták előlem,nem engedig meg,hogy ki hozzam a cuccaimat,amik nem kis értékek(zepter edények,kristály poharak,bútorok,meg még gyerek holmik is vannak ott)
Vagy nagydarab, határozott, kidobóember jellegű fickókkal látogasd meg őket, vagy fordulj a hatóságokhoz.
És semmiképp se add oda percekre sem a gyerekedet olyan senkiházi embereknek, akik alkohollal itatnak egy csecsemőt!!!
Ha a volt párod el sem ismeri a gyerekeket, akkor volt anyósod mit pattog?
2009. nov. 15. 08:45
2/12 A kérdező kommentje:
Ők azért nem jelenthetnek fel,ha én abba a házba jogtalanul be akarok menni?!Egyedül a zepter edények miatt tudnám feljelenteni,mert azoknak ugye egyedi a sorszáma:)Amúgy buta és primitív a nő!Pénzért mindent a jelszava(mármint az anyósnak)Egyik héten kidobják,leveszik a kocsiját,zért amiért ISMÉT elhagyta a családját egy másik nőért,másik héten meg könyörögnek neki,hogy ugyan jöjjön már vissza!Jellemtelenek,vagy nem is tudom,az ilyenre szavakat nem lehet találni!Gyermekvédelmisek mit tudnának segíteni?Hogy a gyerektől is el legyenek tilva(az egész család)meg a cuccaimat is visszakapjam?
2009. nov. 15. 08:52
3/12 anonim válasza:
Helyes sorrend: cuccokat elhozni, majd anyóst elhajtani.
Anyósnak miért adnád oda minden második nap a gyereket???
Hagyjon békén titeket, pereljen láthatásért, ha nagyon akar.
A cuccodat nem tudom, hogyan hozd ki, ha be vagy oda jelentve, akkor hívj rendőrt és a jelenlétükben cuccolj ki onnan.
2009. nov. 15. 08:56
4/12 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy én mióta a kislányt megszültem(aki 19 hónapos) már nem oda jelentettem be,hanem ide a szüleimhez,mert az a mocsok akkor is elhagyott minket(Bánom már h még egy gyereket engedtem neki)Az anyós azért lett mérges és zárta el előlem a cuccokat,mert tegnap nem engedtem elvinni a kislányt,ugyanis eddig mindig odaadtam neki,annyi kikötésem volt,h az apja közelébe ne engedje,mert a védőnő is megmondta,h szegény gyereknek elég volt a rosszból,ez nem tesz neki jót,ő nem játékszer,akivel 2 hetente játszok 10 percet és tovább állok...és csütörtökön megyek a kislányért hozzájuk,mit ad isten ott ül az apja ölébe és kamionoznak(ez már a 2. "véletlen" volt)az apa magukra zárta a kamiont nem akarta odaadni nekem a gyereket...mondom vagy odaadod vagy hívom a rendőrőket h elraboltad a gyereket...nagy nehezen az anyósnak odaadta és iylet szól,h mot leszállok fejberúglak,mondom meg lehet próbálni,akkor feljelentelek...az após azt mondja nekünk,ebből elég volt takarodjatok innen...az anyós persze futott utánnunk,de neki is mondta az após h hagyd a p...ba,hadd menjenek...és ezek után látni akarják a gyerekemet?Nem elég h itatják,meg azon röhögnek hogy káromkodik...mindezt azzal magyarázzák,hogy csak a fiát védte stb...egy olyan embert aki meglopta őket is,meg sok mindenki mást,aki él és mozog!!
2009. nov. 15. 09:12
5/12 A kérdező kommentje:
UHHH ne haragudjatok,hogy ennyire dől belőlem a szó,de írtó dühös vagyok!:(
2009. nov. 15. 09:13
6/12 anonim válasza:
Nyugi, írtam már, hogy ne add oda nekik a gyereket. Nincs rá láthatásuk, semmi joguk. Majd ha a bíróságon beprelnek láthatásért, ESETLEg kapnak rá jogot, mondjuk 2 hetente 1 délelőtt, de mivel alkohollal itatták a gyereket, így az se valószínű, ha ott a bíróságon ezeket elmeséled. Ennyi. Ezen ne is túráztasd magadat.
A cuccod nehezebb ügy. Te nem vagy oda bejelentve? Hivatalosan semmi keresnivalód ott? Mert akkor nagy butaság volt a cuccaidat otthagyni.
Szerintem menj be a rendőrségre és ott meséld el a szituációt és kérdezd meg, hogyan juthatsz a cuccaidhoz.
2009. nov. 15. 09:25
7/12 anonim válasza:
Szegény kisgyerekek, milyen környezetben kellett volna felnőniük, ha nem jössz el tőlük.. :( Szörnyű.
Szerintem hívd fel a rendőrséget, és az ügyetelet tiszt megmondja neked, hogy ők tudnak-e abban segíteni, hogy a volt élettársadtól elhozd a saját dolgaidat. Még az is lehet, hogy két rendőr (veled együtt) simán becsenget, és akkor azok előtt biztos nem fog cirkuszolni az exed.
2009. nov. 15. 09:26
8/12 A kérdező kommentje:
Hát papíron valóban semmi keresni valóm ott,de azért ezt a rendőrségeset megpróbálom!Ahogy én tudom a nagyszülőnek semmi joga követelőzni...nincs is neki láthatási joga,plána amilyenek,az apa meg nem kiváncsi rá,meg meg lett neki mondva,ha megy,azzal együtt felejtse is el a gyereket!Ennyiszer játszani egy kisgyerek érzelmeivel mocskos dolog:@
2009. nov. 15. 09:36
9/12 anonim válasza:
Szia!
Szörnyű!!!! A gyereket semmiképpen se add oda! A holmijaidat rendőrségen keresztül próbáld visszaszerezni. Az már szerintem jó, ha a Zepter edényeidet tudod igazolni. Keress egy-két tanút, aki tudja igazolni, hogy te ott laktál, ha jól tudom az is elég.
Sok sikert!
2009. nov. 15. 10:18
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi minenkinek a segítséget és a tanácsokat!!A rendőrséges dolog bevált!!!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!