Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy igaza volt, tényleg jobb, hogy szakítottunk? Nem veszi próbálkozásnak?
Egy hónapja szakítottunk a barátommal 2 év után. Az elején kiborultam, könyörögtem neki, hogy kezdjük újra. Aztán egy ideje nem beszélünk és rájöttem igaza volt. Nem illünk össze. Ő egy ilyen világfi, aki szeretné még kiélni magát, én meg már nyugira és biztonságra vágyom. Ez nem egyeztethető össze.
Sok rosszat okoztunk egymásnak, bocsánatot kértünk, de szeretném elmondani neki, igaza volt és jobb így, és örülök, hogy nem hagyta, hogy a könyörgésem hasson rá.
Viszont megkért, hogy egy ideig ne beszéljünk és nem akarom, hogy azt higgye ez csak duma, hogy újra kapcsolatba léphessek vele.
jó,iagazatok van!
most meg Facebookra kiírta, hogy elköltözik Lengelyországba és új életet kezd és sok mosolygós fej és a ro hadt kurv@ anyját b@assza meg!!!!!!!!
Hogy ő boldog és össze vissza járja a nagyvilágot és direkt kiírja!!!
Ugye erre se reagáljak??Ne küldjem el a büdös pics@ba,hogy takarodjon is az országból mert gyűlölöm???
Nem mindegy, hogy Lengyelországban van és nem jártok, vagy Magyarországon van és nem jártok, vagy Dél-Kaledóniában van és nem jártok?
Nem vagy túl rajta, ez látszik, különben halál közömbös lenne, hogy hova költözik. Egyik exemnél se érdekelne, ha elköltözne, illetve azt se tudom, elköltöztek-e esetleg. Mert túl vagyok rajtuk és boldog vagyok.
Maradj szépen a fenekeden, ne keresd többet, és találj valami értelmes elfoglaltságot. Csináljatok barátokkal biciklitúrát, vagy gyalogtúrát, menjetek el vidámparkba, moziba, strandra, élvezd a nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!