Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilátástalan vagy sem?
Figyelt kérdés
szeretném elhagyni a párom,de sehogy sem megy.mindenben korlátoz nem dolgozhatok,de az adosság gyülik.külföldön vagyok jelenleg államilag fizetett lakásban élünk.de én elhagytam utolsó megtakaritott pénzemböl elköltöztem de addig addig hogy ittmaradt.mostmár semmi esélyem....ja azért hagynám el mert egy rossz ember terhesen nemegyszer megvert.azóta is folyamatos a kiabálás az ordibálás.mit tudnék tenni?2013. okt. 26. 11:23
11/17 A kérdező kommentje:
édesanyámat is én segitem kintröl
2013. okt. 26. 12:03
12/17 anonim válasza:
Mivel segíted? Van valami önálló pénzed? Akkor meg főleg nem értem, miért nem lépsz.
13/17 A kérdező kommentje:
én dehogy mentem vissza kileste hogy hova költöztem.
2013. okt. 26. 12:05
14/17 A kérdező kommentje:
az hogy 10 fontot adok neki az 3500ft egysze egy honapba
2013. okt. 26. 12:09
15/17 anonim válasza:
Akkor most együtt éltek vagy nem?
16/17 A kérdező kommentje:
kénnytelen vagyok vele élni mert ö szerinte majd visszahodit a rendörség nem teszi ki.
2013. okt. 26. 15:30
17/17 anonim válasza:
Le tudnád ezt írni értelmesen? Mert ez így nagyon kusza. Ha utánad ment minek engedted be? Volt kulcs a lakáshoz? Nem értelek. Miért nem jöttél haza rögtön? Lakás helyett haza kellett volna jönnöd. Mit vársz tőlünk mit tegyünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!