Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Másra költöttem a pénzt amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másra költöttem a pénzt amit a párom szintén másra akart költeni. Ezért a párom el akar küldeni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem pár dolgot és nem maradt pénz a konyhai saroküllőre amit a párom szeretett volna megvenni. Ezért csúnyán összevesztünk és megkért, hogy költözzem el.

Vettem tányérkészletet, poharakat, szendvics sütőt stb.

A pénzt (20000 forint) a párom kereste de közös kasszán vagyunk.

2013. okt. 23. 10:49
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
33%

Neked az a fontos neki az ,a különbség hogy kié az a pénz, add vissza a pénzt azonnal.

Pl nekem most fontos lenne egy szőnyegtisztító gép de ha ehhez elvenném a pénzed mert miért ne igen csak lopással vádolnának....ez sem különb ,családtagtól még csúnyább

2013. okt. 23. 15:57
 32/38 anonim ***** válasza:
5%

Őszintén, nem vagy hibás, talán csak annyiban hogy nem kommunikáltad le a pároddal, érveket amit leírtál nekünk, neki is el kellett volna mondani.

Szóval ez egy halott kapcsolat, ha emiatt elküld, szerintem költözz, és nem azért mert neki van igaza, hanem mert neked jobb ember kell, akinek egy piti! problémáról nem az jut eszébe, hogy azonnal szakítani!

2013. okt. 23. 16:09
 33/38 anonim válasza:
68%
Én a helyében egyenként hozzád vágnám a tányérokat, majd utána elismerném, hogy tényleg hasznosak.
2013. okt. 23. 16:38
 34/38 anonim ***** válasza:
Itt nem arról van szó, mi hasznos, mi nem, hanem arról, hogy miért nem működik köztetek a kommunikáció és miért kell ilyen végletesen megoldani egy vitát. Mióta vagytok együtt?
2013. okt. 23. 19:34
 35/38 anonim ***** válasza:

A saroküllőre mi szükségetek lett volna? Egy sarokülőt még megértek, egy normális üllő is kellhet egy kovácsnak, de a saroküllő, az elég speciális szerszám, nem háztartási tárgy. Viszont ha neki az munkaeszköz lett volna, akkor nagyon csúnya dolog volt másra költened.

Viszont ettől függetlenül megértem ha összeveszett veled, ha elköltötted a másra szánt pénzt. A szendvicssütő meg különösen egy totál felesleges dolog. Látszik, hogy nem te dolgoztál meg érte, ezért nem is becsülöd meg a pénzt. Sajnos ez a viselkedésformád így nem elfogadható egy férfi számára sem. Ha ő kereste, a minimum, hogy tiszteletben tartod a szándékait is.

2013. okt. 24. 07:37
 36/38 anonim ***** válasza:
41%
A legnagyobb baromság egy házasságban vagy kapcsolatban a totális közös kassza. Szerintem az a normális, ha a párok megbeszélés szerint a fizetésük x hányadát, vagy egyenlően x forintot beadnak a közösbe a közös kiadásokra, lakásra spórolásra, stb., és egy részükkel meg maguk rendelkeznek. A közös pénzt viszont tényleg csak közösen költik el. Így az ilyen viták eleve elkerülhetők lennének.
2013. okt. 24. 07:44
 37/38 anonim ***** válasza:
35%
A sarokülő vacak és hülyeség, de a szendvicssütő nagyon fontos. Biztos, hogy nem keresel egy forintot sem, mert akkor nem így bánnál a pénzzel.
2013. okt. 24. 11:26
 38/38 anonim ***** válasza:
Akkor menj el és hagyd ott a pics@ba, ha ilyen hülye, hogy egy nyamvadt saroküllő miatt kidobjon.
2013. okt. 24. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!