Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másra költöttem a pénzt amit a párom szintén másra akart költeni. Ezért a párom el akar küldeni. Mit tegyek?
Tegnap vettem pár dolgot és nem maradt pénz a konyhai saroküllőre amit a párom szeretett volna megvenni. Ezért csúnyán összevesztünk és megkért, hogy költözzem el.
Vettem tányérkészletet, poharakat, szendvics sütőt stb.
A pénzt (20000 forint) a párom kereste de közös kasszán vagyunk.
Neked az a fontos neki az ,a különbség hogy kié az a pénz, add vissza a pénzt azonnal.
Pl nekem most fontos lenne egy szőnyegtisztító gép de ha ehhez elvenném a pénzed mert miért ne igen csak lopással vádolnának....ez sem különb ,családtagtól még csúnyább
Őszintén, nem vagy hibás, talán csak annyiban hogy nem kommunikáltad le a pároddal, érveket amit leírtál nekünk, neki is el kellett volna mondani.
Szóval ez egy halott kapcsolat, ha emiatt elküld, szerintem költözz, és nem azért mert neki van igaza, hanem mert neked jobb ember kell, akinek egy piti! problémáról nem az jut eszébe, hogy azonnal szakítani!
A saroküllőre mi szükségetek lett volna? Egy sarokülőt még megértek, egy normális üllő is kellhet egy kovácsnak, de a saroküllő, az elég speciális szerszám, nem háztartási tárgy. Viszont ha neki az munkaeszköz lett volna, akkor nagyon csúnya dolog volt másra költened.
Viszont ettől függetlenül megértem ha összeveszett veled, ha elköltötted a másra szánt pénzt. A szendvicssütő meg különösen egy totál felesleges dolog. Látszik, hogy nem te dolgoztál meg érte, ezért nem is becsülöd meg a pénzt. Sajnos ez a viselkedésformád így nem elfogadható egy férfi számára sem. Ha ő kereste, a minimum, hogy tiszteletben tartod a szándékait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!