Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másra költöttem a pénzt amit a párom szintén másra akart költeni. Ezért a párom el akar küldeni. Mit tegyek?
Tegnap vettem pár dolgot és nem maradt pénz a konyhai saroküllőre amit a párom szeretett volna megvenni. Ezért csúnyán összevesztünk és megkért, hogy költözzem el.
Vettem tányérkészletet, poharakat, szendvics sütőt stb.
A pénzt (20000 forint) a párom kereste de közös kasszán vagyunk.
Akár közös kassza, akár nem, mielőtt 20.000 ft-ot elköltök, megbeszélem a párommal! Nem 2.000 vagy 200 ft-ról van szó.
Másrészt eleve nem vennék szendvicssütőt, poharakat, tányérkészletet egyedül, mert illene hogy mindkettőnknek tetsszen, ha már pénzt adunk ki rá!
Nem ismered a közös kassza fogalmát. A párod keresi a pénzt, de te egyedül költötted el, nem közösen.
Mit tegyél? Keres olyan férfit aki erre vevő.
nem volt szép dolog elkölteni azt a pénzt, aminek helye volt.
nagy vendégség, több csetresz? és ezért pénzt adsz ki?
amatőőőőr.
az ilyen nagyobb vendégségek előtt 1-2 héttel el kell kezdeni a tányérokat-poharakat hazahordani az üzemi konyháról.
nekem is így van egy teljesen egyforma tányérkészletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!