Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Másra költöttem a pénzt amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másra költöttem a pénzt amit a párom szintén másra akart költeni. Ezért a párom el akar küldeni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem pár dolgot és nem maradt pénz a konyhai saroküllőre amit a párom szeretett volna megvenni. Ezért csúnyán összevesztünk és megkért, hogy költözzem el.

Vettem tányérkészletet, poharakat, szendvics sütőt stb.

A pénzt (20000 forint) a párom kereste de közös kasszán vagyunk.

2013. okt. 23. 10:49
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
63%
Közös kasza amibe fogadjuk a kérdező egy fillért nem tesz de havi rendszerességgel baromságra költi,én is elküldenélek. Milyen jövőnk lenne, ha mindig hülyeségekre költi a pénzt, ami fontosabb kiadásokra kell.
2013. okt. 23. 12:38
 22/38 anonim ***** válasza:
Szép pár lehettek.
2013. okt. 23. 12:43
 23/38 A kérdező kommentje:
Van egy hat személyet étkező asztalunk, akkor minek egy két személyes vacak?
2013. okt. 23. 12:54
 24/38 anonim ***** válasza:
92%

Akár közös kassza, akár nem, mielőtt 20.000 ft-ot elköltök, megbeszélem a párommal! Nem 2.000 vagy 200 ft-ról van szó.

Másrészt eleve nem vennék szendvicssütőt, poharakat, tányérkészletet egyedül, mert illene hogy mindkettőnknek tetsszen, ha már pénzt adunk ki rá!

2013. okt. 23. 12:54
 25/38 anonim ***** válasza:
94%
Mert tányérotok meg poharatok nem volt eddig aha persze.
2013. okt. 23. 12:57
 26/38 A kérdező kommentje:
Születésnapot tartunk és kb huszan leszünk ezért kellenek a tányérok.
2013. okt. 23. 13:10
 27/38 anonim ***** válasza:
84%
Persze persze jó kifogás soha nem rossz. Vehettél volna 200Ft-ért eldobhatót is, bulira sokkal jobban való is.
2013. okt. 23. 13:12
 28/38 anonim ***** válasza:
96%
Most derült ki az igazság. Szerinted amit a párod akart venni, az hülyeség, vacak, ezért fogod magadat és az arra szánt pénzt elköltöd? Én is elküldenélek, nem értem a válaszolókat, miért a férfit hibáztatják. És, ha szerinte is vacak amit te akarsz venni, akkor vegye el ő is azt a pénzt, amit te keresel és szó nélkül költse másra? Bár gyanítom ilyen pénz nincs is. Nem az a lényeg, hogy megvetted ezeket a dolgokat, hanem, hogy nem szóltál róla és az, hogy most árultad el, hogy direkt költötted el a pénzt, mert amit a másik akart venni az amúgy is hülyeség.
2013. okt. 23. 13:15
 29/38 anonim válasza:
88%

Nem ismered a közös kassza fogalmát. A párod keresi a pénzt, de te egyedül költötted el, nem közösen.

Mit tegyél? Keres olyan férfit aki erre vevő.

2013. okt. 23. 15:10
 30/38 anonim ***** válasza:
37%

nem volt szép dolog elkölteni azt a pénzt, aminek helye volt.

nagy vendégség, több csetresz? és ezért pénzt adsz ki?

amatőőőőr.

az ilyen nagyobb vendégségek előtt 1-2 héttel el kell kezdeni a tányérokat-poharakat hazahordani az üzemi konyháról.

nekem is így van egy teljesen egyforma tányérkészletem.

2013. okt. 23. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!