Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldható, vagy váljak? (hosszú)
A legrosszabb, hogy homokba dugod a fejedet!
A kulvilag, hogy az emberek mit szolnak, senkit nem erdekel! Nem a szomszed es a sarki zoldseges fog nektek segiteni. Max. ha elvaltok, 3 napig csodalkozni fognak, de ez kit erdekel?! Ne dugd homokba a fejedet, csinalj valamit!!!
Tegnap kint maradt egy válaszom piszkozata. A párom elolvasta. Megkérdezte, hogy én írtam-e? Mondtam, hogy igen és már ideje nagyon komolyan elbeszélgetnünk. Ma este sor kerül rá.
Megjegyzem, tegnap este nem kiabált.
Ha elválnátok, miből tartanád el a gyerekeket? És fenn a házat? Nekem "csak" 5 kutyám van, meg egy túlságosan is nagy házam, és nem merek szakítani az élettársammal, mert éhen halnánk. 18 évesen már rég dobtam volna a páromat, mindegy miért, már túllépett egy határt, de most nem tehetem, magam miatt nem érdekelne már az se, ha rámdől az egész ház, ha szétfagynak is a csövek velem együtt - de itt az 5 buksi, miattuk nem lehetek már az az önfejű, büszke lány aki voltam. Bár tudom, hogy Te nem büszkeségből lépnél így. Csak kíváncsi voltam, hogy bírnád eltartani a 4 gyereket, ha én az 5 kutyát se tudnám egyedül. Én emiatt nem akarok gyereket szülni. Örökre kiszolgáltatottá tesz.
De a Te helyzetedben nem látom én se értelmét a válásnak, a probléma inkább a körülményeitekből adódik, ami úgyis változni fog. Nagyon drukkolok nektek. Egyszer nekem is segített egy kósza e-mail, amit a páromról írtam, és véletlen neki is küldtem el. Bár nem engedtem, hogy elolvassa, onnantól valahogy jobban odafigyelt rám.
vegigolvastam
szerintem elorelepes, hogy nem kiabalt, miutan megtalalta a valaszt. lehet egy kicsit magaba szallt.
ne felejsd el, a gyerekeidert csinalod. kitartas, barmi is legyen a vege
Ha te a gyerekeidet választanád inkább, ne félj, a párod is, meg a gyerekek is tudják.
Van egy jó sorrend. Férfi+nő=erős, biztos, jó kapcsolat, ebben érzi biztonságban magát a férfi, a nő, és a gyerekek is. A kis hamis lurkók, különösen, akik az ÖIDIPUSZ-ról nevezett korszakukat élik, azaz, éppen a papát, vagy a mamát akarják házastársnak, ki is használják ezt a bizonytalanságot. Igen ám, de ők is akkor érzik jól magukat, ha nem sikerül ez az életkorukból fakadó csábítási kísérlet. Úgy látom, a gyerekeid is direkt bosszantják a papát, mert tudják, hogy a mama melléjük, és nem a papa mellé áll. Újra és újra meg is tapasztalják, hogy így van.
Amit tenni kell, válaszd a férjedet, ő volt előbb!!!!!!
Tölts vele külön kettesben időt!!!!!
A férjednek is legyen kettesbe külön minden gyerekkel hetente egy egy óra együtt. Nem az összessel együtt!!!!!
Azzal az eggyel. Aztán a másikkal kettesben. Ez rád is vonatkozik.
Hamarosan nyugtotok lesz, meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!