Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldható, vagy váljak? (hosszú)
Az egyik előző vagyok. Igen sajnálom, hogy idáid fajultak a dolgok. A férjed nem családfő a saját otthonában, te sem tekinted őt annak, ahogy olvasom. Sőt, kifejezetten őt hibáztatod kizárólag, hogy olyan a helyzet amilyen. Szerintem eleve el lett tolva az egész, mert valószínűleg nem voltatok egy párton. te csak a gyerekeket véded, mintha sose adnál igazat a férjednek. Pedig egy gyerek, még akkor is ha a szülő kicsit túllőtt a célon, nem pofázhat vissza, mert akkor elfajul a dolog. Én emlékszem rá, egyszer nagyanyámmal kerültem konfliktusba egy szomszédnál, olyannyira hogy ellöktem. Hát, az egy dolog, hogy még akár igazam is lehetett volna, de azt nem teszem ki, amit anyámtól kaptam, pedig az ő anyósával volt a konfliktusom. Még kicsi voltam. Emlékszem hogy fel voltam háborodva, de anyám elfenekelt, hogy akkorse viselkedhetek így a nagymamámmal, és bocsánatot kellett kérnem. Aztán el volt felejtve minden. Visszagondolva teljesen igaza volt anyámnak.
Valószínű már a férjed is nagyon sokszor túllő a célon, és már nem is érdekli a dolog. Hát nem tudom mit lehet tenni, talán tényleg nem ártana, ha ő költözne el egy időre. Ha csak kis időre jönne át minden nap, akkor lehet hogy megszűnnének a veszekedések, mert nem lenne rá alkalom.
Ha a gyerekek az apjuktol csak a negativ jelzoket kapjak folyamatosan (rossz, szofogadatlan...stb.) akkor ne is varja el a ferjed, hogy a gyerekek tisztelni fogjak ot! Elobb-utobb a gyerekek megutaljak az apjukat. A gyerekek latjak, hogy az apjuk nem foglalkozik veluk.
Dolgozik a parod? Igazan? Meg szep! Es faradt? Na, ne! Ki nem farad el mindennap a munkaban? Mindenki elfarad! De a ferjednek az, hogy o dolgozik minden. Ezen kivul nem tesz gondolom egy kanalat se odebb. Tipikus ferfi. Elmegy dolgozni, es mast nem tud mondani, csak ezt. Hogy o faradt! Ja, akkor talan nem kellett volna ennyi gyereket vallalni. Ne haragudj, de ez az igazsag.
Te ne legyel faradt a mindennapos fozes, mosas, takaritastol, a 4 gyerektol? Te mindent birjal?
Tudod egyszer, amikor a ferjemre panaszkodtam, hogy otthon egy kanalat nem tesz odabb, nem segit, csak a szajat jartatja, azt mondta nekem az ismerosom, hogy : nem tudtad, hogy a gyereket a no sajat maganak szuli??? Mondom, hogy neked mennyire igazad van!
A 4 gyereked meg jo, hogy nem otthon hang nelkul ul, es olvasgat. Ilyen a vilagon nincs! Meg szep, hogy jatszanak, es hangoskodnak is.
A ferjednek a 4 gyerek utjaba van, teljes mertekben.
Talan foglalkozni, jatszani kellene veluk erre nem gondolt meg a ferjed? Vagy csak azt tudja mondani, hogy o faradt?
Ha anyagi gondotok is van, nagyon jo lenne, ha kulfoldre menne dolgozni a ferjed, es te ellennel a gyerekekkel. Ugysem csinal a ferjed semmit, ugysem segit, akkor meg? Ha kulfoldon dolgozna, nyugalmatok is lenne a gyerekekkel, es anyagi gondotok sem lenne. Sokkal jobb lenne, hidd el!
A ferjem konyorgott, hogy szuljek meg gyereket neki, testvert a kisfiunknak, de mivel o ugyanolyan, mint a te ferjed igy az irasod alapjan, ezert en nem szultem meg egyet. Nekem kell ugyis a gyereket 100%-ban rendeznem, akkor miert is kellene a ferjemnek meg egy vagy tobb gyerek? En jarok a fiammal a parkba focizni, en tarsas jatekozok vele, az esti meset en olvasom, en hozom-viszem, ha suli szunet van az en gondom, hogy hol lesz a gyerekunk...stb. soroljam meg? Felesleges.
Ezeknek a tipusu ferfiaknak egyaltalan nem valo gyerek, ez az igazsag!
Jezusom! Dadog a kicsi? Ez veszelyes mar! Minel elobb tegyel valamit, valahova menjel el a ferjeddel, mert a gyerekek lelkileg teljesen tonkremennek. A vegen mar te sem fogsz majd veluk birni!
Inkabb a valas, minthogy a 4 gyerek tonkremenjen. Ha felnonek a gyerekek, meg tegedet is hibaztathatnak, hogy miert engedted, miert hagytad, hogy ilyen korulmenyek kozott kelljen felnoniuk. Tudod, inkabb egy szoba-konyhaban, zsiros kenyeren elni, de nyugalomban.
Ilyen ferfira semmi szukseg nincs. Mi a jo benne???
Azert kiabal a gyerekekkel, mert o erzi, hogy valami az o eletevel nem stimmel. Anyagi gond? Erzi, hogy valami nem jo, es a gyerekeken vezeti le a belso feszultseget.
A dadogas egyertelmu lelki fajdalom a gyereknel. Minel elobb menjel valahova (csaladsegito szolgalat, nevelesi tanacsadoban szakemberhez...stb. pontosan nem tudom, hogy ki tud segiteni)de ne hagyd, hogy a gyerekek tonkre menjenek veled egyutt.
Magatartasi zavarjai lesznek a gyerekeknek, hiszen ki tud felelemben, allando veszekedesben elni?! Valamit valtoztass!
Te nem dolgozol, ugye? A haz amiben eltek fele-fele a ferjeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!