Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire befolyásolja a válásokat a rendszeres facebook használat?
Elég sokat nézelődök a közösségi oldalon mikor unatkozom. Sok ismerősöm mondta, hogy figyeljek oda, mielőtt a kapcsolatom rovására megy.
Mert a facebook lehetőséget ad a flörtölésre és ezt sokan kihasználják.
Mert ha megböksz valakit, máris azt hiheti hogy ki akarsz vele kezdeni, vagy ha hozzászólsz a képéhez vagy lájkolod stb.
Nekem több ismerősöm azért vált el, mert az egyik megismerkedett valakivel fb-on, és miatta hagyta el a családját.
Én mégsem hiszek ebben, illetve a magam részéről nem félek, hogy esetleg beleszeretek valakibe pár levélváltás után.
(igaz, anno a párommal is úgy kezdődött az egész, hogy fb-on leveleztünk)
A facebook csak egy eszköz, de tény, hogy tudni kell használni. Például bárki előtt gond nélkül vállalható mennyiségű és minőségű kommentet írni, értelmes kereteken belül lájkolni. És mondjuk senkit nem megbökni, tekintve hogy elvileg az kimondottan szexuális felkérésnek minősül.
Ugyanúgy ahogy az offline világban is lehetnek az embernek másnemű barátai, de a párja joggal akad ki, ha flörtöl velük, online ugyanez a helyzet.
Én középkorú vagyok,45 éves nő.Bizonyára van,aki ismerkedésre is használja a facet.Én speciel kapcsolattartásra,régi ismerősök,osztálytársak megtalálására.na meg szeretek jól értesült lenni,napi szinten.Az idézeteket, recepteket,stb is szeretem.
Úgy van a profilom beállítva,hogy az idegen ne sokat lásson, csak ami fontos,hogy felismerjen, ha bejelölöm.
Csak egyszer fordult elő,hogy egy fiatalabb férfi üzenetet küldött,hogy tetszem neki.Nem reagáltam rá.Ennyi.
Sok beállítási, tiltási mód létezik,amit igénybe lehet venni.
Ha valaki NEM akar ismerkedni idegenekkel,nem ismerkedik.
De ha nyitott rá,bizonyára előfordul,hogy itt jön össze azzal,aki miatt elválik később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!