Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni szeretnék a férjemtől de őstermelők vagyunk és benne vagyunk mezőgazdasági pályázatokban. Befolyásolja ez a válást?
Azért ez nem egészen így van.
Ha például családi gazdálkodók, akkor azt bőven befolyásolja a válás, hiszen a család megszűnik.
A vagyon meg közös, itt nem elvihető tárgyakról beszélünk, hanem feltételezem földekről, vagy fóliákról, esetleg állatokról, meghatározott telephelyen.
Ha a pályázatot is családi gazdálkodóként kérték, akkor az szerintem bőven módosíthat.
Bírósági panasznapon kérdezz, ott tudnak bővebbet mondani.
én is pont azt akartam kérdezni, de szerintem szinte biztos hogy családi gazdaság címen pályáznak, de ha elválsz akkor ez gond lehet, mert hol lesz a család.
Amúgy jól gondold meg az egészet.A legroszabb dolgot vázolom fel. Ha a vállalkozás balul sül el ti nem vagytok együtt de nem is váltatok el akkor rajtad is behajtanak mondván együtt voltatok a buliban.
Egy ismerősöm östermelőként pályázati pénzeket is kaptak. Elváltak!
Ezzel kapcsolatban az NAV-hoz menjél be, ők tudnak infót adni.
De szerintem is logikátlan, hogy pályázati pénzek miatt két ember ne tudjon elválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!