Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak vagy ne?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
18" válaszoló: Már a kérdésemben leírtam hogy már ezerszer leültünk beszélni erről, semmi sem változott,majd pont az ezeregyedik után fog? nem hinném, és igen elvittem wellnes7végére, nem egyre, kirándulni mozizni, én úgy gondolom hogy mindent megtettem hogy jobb legyen, de másnap reggel minden ott folytatódott ahol abbamaradt, ment a szidkozódás ( az sem érdekli hogy ott a gyerek, ő előtte is) a nem tőrödömség, az " old meg magad" szöveg, arról meg nem is írok semmit hogy az anyóst támogatja anyagilag, holott nekünk is lenne mire költeni..Már nagyon elegem van ezekből..
Nem vagy könnyű helyzetben, a döntést azonban neked kell meghoznod. Vagy otthon maradsz a kislányod miatt és élvezheted a mindennapokban de akkor el kell viselned a feleségedet minden egyes nap és azt is, hogy megkeseríti az életedet. Vagy elköltözöl, nyilván kevesebbet látnád a gyereket, de nyugodtság lenne. A gyereknek szüksége van az apukájára, de ugyanannyira szüksége van két kiegyensúlyozott boldog szülőre és nyugodt légkörre is, tehát nem az állandó veszekedésre és ideges, kiábrándult szülőkre. Ezt is vedd figyelembe. Tovább lehet kérni a közös gyerekfelügyeletet. Ha elváltok és mindkét fél kialakít a gyereknek saját környezetet, akkor megoszthatjátok egymás között a szülői feladatokat, heti vagy havi bontásban is, vagy ahogy a gyerek szeretné, amikor veled akar lenni akkor ott lesz, amikor az anyukájával, akkor meg ott.
Illetve még az is benne van a pakliban, hogy a gyerek miatt nem válsz el, de mondjuk a feleséged talál magának valakit és ő adja be a válópert. Tehát ha már tönkrement a házasság akkor nagyon kicsi az esély, hogy együtt tudjátok tartani a családot. Az én véleményem konkrétan az, hogy ilyen esetben nem is szabad együtt maradni.
Szia, hát látod, így hogy bővebben leírtad, hogy mi a helyzet, mindjárt más színben tűnik fel az egész...a kezdeti szűkszavú kérdésed helyett írhattad volna mindjárt az elején, hogy mi a helyzet:)
Nehéz ügy, tényleg nem tudom, mi lenne a jobb...talán mindenkinek jobb, ha békében elváltok, ha végképp nem megy,de egy próbát még tehetnél. De ez csak tanács, döntened neked kell. Nem könnyű...
18-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!