Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisgyermekes szülők válásánál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyermekes szülők válásánál ki kerül előnytelenebb helyzetbe az anya vagy apa?

Figyelt kérdés

Az apa gyerekek nélkül kezdhet új kapcsolatot,vagyis nem lesz ott a gyerek vele egyfolytában .

Az anya élvezheti a gyerekek közelségét,de nehezen talál valakit aki gyerekekkel együtt vállalja.

2013. okt. 17. 22:04
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
A feleségem megcsalt,beadta a válást,elvitte a 3 gyereket,még 10 évig le van tiltva a fizetésem fele ezért 55 ezerből élek .Nincs lakásom,nem kapok hitelt,50 éves leszek mire 0-ról kezdhetem az életet, ha megélem. .Ha nincs pénz nincs semmi !!! Ez csak azért mert a feleségem megcsalt !!!Ez a valóság,ki jár rosszabbul ?
2013. okt. 18. 23:18
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

elvált szülők gyereke vagyok.

apám nagyon ritkán fizetett GYT-t, akkor sem erőltette meg magát túlzottan. anyum egyedül nevelt fel, nem kuncsorgott segélyért, nem vadászott gyorsan nevelőapát, akivel eltartatta magát és engem. becsülettel felnevelt, taníttatott, és sok jóra megtanított.

lehet, hogy apám szabadon élt, előnyös helyzetbe került, hogy évente váltogatta a nőit, menő kocsikkal járt, míg mi a BKV-n cipeltük haza a bevásárlást.

de amikor láttam anyum arcán a büszkeséget, hogy sikerült a nyelvvizsgám, az érettségim, vagy épp a szakmai sikereimről mesélek neki, akkor arra jutok, hogy a sok küzdelem ellenére, mégis apám a legnagyobb vesztes.

egy nagy 0 a szememben, míg anyumat a világon a legjobban szeretem és tisztelem.

26N

2013. okt. 19. 15:53
 23/32 anonim ***** válasza:
Én se jönnék össze egy öreg, elvált kiélt ffival.. L.24
2013. okt. 19. 17:00
 24/32 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, az én exem 30 éves, 3 gyereke van 3 nőtől. Velem volt, házas, az én gyerekem az első. Megcsalt, mikor kiderült lelépett. ez 2 éve volt. Tehát 2 év alatt gyorsan csinált 2 nőnek 2 gyereket. Persze a gyerekhez nem jön, gyerektartást azóta sem fizet. Dolgozok, a gyerkőc óvodában.

Na most aki azt írta, hogy anya a gyerekből él, azon jót kacagtam! 13.000 forintból élj meg!!! Rezsi, kaja, ovi stb.... Röhej milyen barmok vannak. Gondolkodj mielőtt beszélsz.

Ja mielőtt minek szültem hamar, instabil házasságba gyereket, elmondanám, hogy 14 évesek voltunk mikor megismertem, 20 évesen mentem hozzá, 27 évesen szültem. Egyik nap még úgy szeretlek titeket, meghalnék értetek. Másnap elköltözött, azóta se híre se hamva.

De basszus boldog vagyok! Imádom a gyerekem, van munkám, megélünk kényelmesen, van mit enni. Ja és baromi büszke vagyok arra, hogy egyedül is megy és nem azt látja a törpe, hogy siránkozok állandóan. Kirándulunk, játszunk, amennyit csak lehet vele vagyok. Egyáltalán nem hiányzik egy úgy kapcsolat. Legalább is egyenlőre nem. Ki járt rosszabbul? Az apa. Miért? Mert nem látja ezt a csodálatos gyereket felnőni, mert nem tudja mit veszített. Azóta ismerősöktől tudom, hogy munkanélküli és egyik gyerekével sem foglalkozik. A barátai elhagyták. Nem biztos, hogy a nőnek rosszabb. Akkor lennék szomorú, ha még erőltetnénk a dolgot és fűvel fával csalna, rossz példát mutatva a gyereknek! Azt hiszem szerencsés ember vagyok. Mert boldognak érzem magam a történtek után is.

2013. okt. 22. 22:55
 25/32 anonim válasza:
Az én esetemben 50ezer családit és 46ezer gyerektartást kap.Tehát havi 96ezret kap azért mert megcsalt,elvált és elvitte a 3 gyereket,ráadásul -mint már írtam- nem is foglalkozik velük megfelelően .Ez volt a legjobb üzlet a részéről ! Én tudom mennyibe kerül a gyereknevelés mert a válás előtt szinte csak én foglalkoztam a gyerekekkel !
2013. okt. 23. 13:40
 26/32 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. Az előtted szóló vagyok. Ha ennyit kapnék csak a gyerek után nekem se fájna a fejem az biztos. De ők 4-en vannak erre a pénzre. A rezsi kijön belőle? Nálunk csak a rezsire megy el nyáron kb 35.000 télen 70-80 ezer, a gázszámlától függően. (elég nagy ház). Szóval fejenként durván 25 ezer az vajmi kevéske!

De én nem anya, hanem gyerek párti vagyok. Ha nem tetszik a nevelési módszere, ha nem törődik kellőképpen a gyerekekkel, azt jelenteni kell a gyámügyön és beadni a bíróságra a gyermekelhelyezést és nagy ívben tojni rá, ő mit szól ehhez az egészhez. Az a legjobb ami a gyereknek a legjobb!

2013. okt. 23. 23:40
 27/32 anonim válasza:
Kedves 26#! Még a munkával megkeresett 100ezret nem számoltam ,csak amit az államtól és tőlem letiltanak.Ha összeadod majdnem 200ezerből (1felnőtt + meg 3 általános iskolás gyerek)nem lehet kijönni,úgy hogy nem törődik velük?
2013. okt. 24. 07:09
 28/32 anonim ***** válasza:
Akkor dolgozik is, nem a gyerekeiből él. Az a pénz jár a gyerekeknek. Ha szerinted te jobban csinálnád miért nem próbálod meg. Ha meg nem akarod akkor legalább a gyerektartást ne sajnáld tőlük. Megcsalt, elhagyott ez van. Visszaforgatni nem tudod az időt, kár ezen siránkozni, fel kell állni és folytatni. Legyél jó apjuk, szeresd őket! Ez a legfontosabb. Őket amúgy már meghallgatják a bíróságon, hogy hova szeretnének kerülni és miért.
2013. okt. 24. 08:17
 29/32 anonim válasza:
Nem a gyerekektől sajnálom a havi 96ezret hanem azt hogy nem rájuk költi,ettől kinyílik a bicska a zsebemben és nem tehetek semmit.A másik,ebben az országban az apának csak két dolog miatt ítélnék a gyerekeket.Csak akkor ha az anya drogozik vagy ha alkoholista !!!Válás előtt egyébként én neveltem őket .
2013. okt. 24. 09:50
 30/32 anonim válasza:
Annyit még hozzá tennék azt írod hogy "fel kell állni és folytatni". 50ezerből elég nehéz megélni. Mindenhez pénz kell !!!
2013. okt. 24. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!