Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érezted magad közvetlenül azután, hogy szétköltöztetek?
mikor a férjem elköltözött, azt hittem, itt a világvége,
nincs tovább. Hogy megáll a szívem, hogy üres lett az agyam..Csak néztem ki a fejemből..
Éreztem, hogy nincs holnap. A mai nap csak egy rossz álom.
Mintha kívülről láttam volna magam. Mintha mindez nem is velem történik...
Rosszul. Nagyon, nagyon rosszul.
Úgy éreztem, mintha újjászülettem volna. Már évek óta nagyon nyomasztó volt együtt.
És a legjobb: szinte egyik napról a másikra elmúlt a depresszióm, amivel akkor már hónapok óta küszködtem és nagyon súlyos volt (konkrétan ahhoz nem volt erőm már, hogy felkeljek reggel, persze idővel okom se, mert a munkahelyemről is kirúgtak miatta, de abszolút nem érdekelt).
Nekem csak az első pár óra volt fura, nyár volt és kiültem egy térre, néztem az embereket és ízlelgettem a szabadság, szingli, független, stb. szavakat. Kicsit sírtam is, de senki nem törődött vele és ez jó volt. Aznap este már szórakozni mentem.
De persze nyilván ha valakinek nem ilyen nyomasztó már a kapcsolata, az máshogy éli meg. Számomra a tökéletes boldogságot hozta el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!