Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak én ezt nem akarom!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak én ezt nem akarom!?

Figyelt kérdés
Anya-apa elakarnak válni de én nem akarom mert ott van még a féléves hugom is :( és hallottam amikor telon beszéltek és mondta anya apának h szeretlek és kivolt hangosítva a telof és mondta apa h én is. de anya nem mond el semmit tudom h nem az én dolgom ez de akkoris

2013. okt. 15. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Mondd:

-Apa, anya! Szeretitek egymást, hallottam. Akkor oldjátok meg a problémáitokat válás nélkül. Ne tegyetek minket érzelmi nyomorékká.

2013. okt. 15. 18:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Anya nagyon ideges mondani akarok neki valamit azt mondja: - hagyj kicsim elég gondom van nekem is
2013. okt. 15. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Most ez hirtelen jött? Lehet valamelyikük valami olyat tett, amivel nagyon megbántotta a másikat, de nem akarattal, már megbánta, de a másiknak elvei szerint ezt nem szabad megbocsátani...

azt javasolom, most hagyd egy kicsit őket lehiggadni, s közbem próbálj meg te is megnyugodni. Várj egy kicsit, hátha magától megoldódik, megbeszélik. Látni fogod rajtuk, mikor már megkérdezheted, hogy mi volt ez az egész, hogy mi lesz most.

2013. okt. 15. 18:40
 4/4 anonim válasza:
Fontos lenne tudni, hogy hány éves vagy. Ha egy kicsit idősebb, akkor mindenképpen össze kellene szervezni egy háromfős találkát velük, ahol rendesen át lehet beszélni a dolgokat. Meg kell győznöd őket arról, hogy nagyon rossz lenne neked és a húgodnak, ha elválnának. Legyél határozott és ne hagyd magad. Ha valóban valami komoly ügy van a háttérben, akkor sajnos tényleg nem tehetsz semmit. De hidd el, jobban fogod érezni magad, hogy megtetted, amit tudtál.
2013. okt. 15. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!