Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak én ezt nem akarom!?
Figyelt kérdés
Anya-apa elakarnak válni de én nem akarom mert ott van még a féléves hugom is :( és hallottam amikor telon beszéltek és mondta anya apának h szeretlek és kivolt hangosítva a telof és mondta apa h én is. de anya nem mond el semmit tudom h nem az én dolgom ez de akkoris2013. okt. 15. 18:30
1/4 anonim válasza:
Mondd:
-Apa, anya! Szeretitek egymást, hallottam. Akkor oldjátok meg a problémáitokat válás nélkül. Ne tegyetek minket érzelmi nyomorékká.
2/4 A kérdező kommentje:
Anya nagyon ideges mondani akarok neki valamit azt mondja: - hagyj kicsim elég gondom van nekem is
2013. okt. 15. 18:35
3/4 anonim válasza:
Most ez hirtelen jött? Lehet valamelyikük valami olyat tett, amivel nagyon megbántotta a másikat, de nem akarattal, már megbánta, de a másiknak elvei szerint ezt nem szabad megbocsátani...
azt javasolom, most hagyd egy kicsit őket lehiggadni, s közbem próbálj meg te is megnyugodni. Várj egy kicsit, hátha magától megoldódik, megbeszélik. Látni fogod rajtuk, mikor már megkérdezheted, hogy mi volt ez az egész, hogy mi lesz most.
4/4 anonim válasza:
Fontos lenne tudni, hogy hány éves vagy. Ha egy kicsit idősebb, akkor mindenképpen össze kellene szervezni egy háromfős találkát velük, ahol rendesen át lehet beszélni a dolgokat. Meg kell győznöd őket arról, hogy nagyon rossz lenne neked és a húgodnak, ha elválnának. Legyél határozott és ne hagyd magad. Ha valóban valami komoly ügy van a háttérben, akkor sajnos tényleg nem tehetsz semmit. De hidd el, jobban fogod érezni magad, hogy megtetted, amit tudtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!