Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bíróságra be akarom adni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bíróságra be akarom adni a gyerektartás nem fizetése miatt a kérelmet. Számlaszámomat nézik?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve nem fizet, viszont a ház hitelét ráteszi a számlaszámomra, én utaltam el, mivel nincs számlája, én meg nem akartam Bar listára kerülni, és azt, hogy rajtam követeljenek még majd mindent, a ház az én nevemen van. A házat is otthagytam, nem élünk már ott. Nézik ezt a számlámon?
2013. márc. 8. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, kerhetik a szamlakivonatot.
2013. márc. 8. 09:23
 2/8 A kérdező kommentje:
De nézik, hogy ő rakott a számlámra és én azt rögtön a hitelszámlára raktam?
2013. márc. 8. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Nézd, o befizetett a szamladra - ez lehetett tartasdij, nem nézik mire költod.....
2013. márc. 8. 11:15
 4/8 A kérdező kommentje:
A közleménybe beírta, hogy hitel
2013. márc. 8. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor nincs probléma, nyugodtan perelheted
2013. márc. 8. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
a haz a te neveden es o fizeti mit akarsz meg a boret lehuzni
2013. márc. 8. 12:11
 7/8 A kérdező kommentje:
A ház az én nevemen, ő lakik ott, én a gyerekkel albérletbe költöztem, az ő tartozása miatt vonják a fizetésem 33 %-át, most Bar listára kerültem. Szóval még én fizetek neki, és ne kérjem ami jár a gyereknek, mert nem tudom a levont fizetésemből fizetni a kiadásainkat. Semmit nem kaptam tőle!
2013. márc. 8. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha a ház közös a hitel is közös.

Na most ha ő átutalta a hitel teljes összegét, holott a felét kellett volna, az kimeríti jogilag a dolgot, bár lehetne annyi esze, hogy odaírja, hogy gyerektartás.

2013. márc. 9. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!