Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kozkatassak a gyerekek érdekében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kozkatassak a gyerekek érdekében?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy ingatlant elérhető áron.

A páromnak nem felel meg de közel van óvoda iskola orvos stb.

3 szóba .3600000ft.

A párom nem akar oda költözni de mindenki biztat azt mondta ha megveszem elhagy....Az ő elképzelése külterületi ingatlan amire lényegesen többet kene költeni mint erre és a közlekedés is rosszabb...

Szeretném nagyon mi legyen?

2013. okt. 14. 21:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk ennyiért 3 szobást majdnem telek áron megvehető, elég lepukkant lakás lehet.
2013. okt. 14. 21:45
 12/17 A kérdező kommentje:
A történet egy. Utolsó nem lepukkant de kell rá költeni
2013. okt. 14. 21:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Szóval: van egy lakás ami tetszik és saját pénzedböl megbirnàd venni eddig ok.dolgozol? Kiszámoltad, a te fizetésedböl tudnàd fizetni a számlákat, a gyerekek dolgai? Mert ha a válasz igen, akkor én n várnék. A kapcsolatod igy is romokban, ezt a gyerekek is megérzik. Lépj, és kezdj új életet.

Ha viszont nem tudnàd egyedül fizetni a számlákat, akkor se pazarold el a te örökséged egy amugy is rossz kapcsolatra. Az nyilvánvaló hogy külön kell menjetek, ennyi év alatt igazán megérthette volba hogy ez a viselkedés tönkre teszi a kapcsolatotokat.

2013. okt. 15. 07:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Külterületre én sem mennék gyerekekkel. Én megmondanám a páromnak, ha ő is hozzátesz ennyi pénz akkor már van szavazati joga, így nem nagyon.. Ha nem tetszik vegyen magának olyan házat amilyet akar..
2013. okt. 15. 08:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Normál esetben azt mondanám, hogy addig ne lépjetek, amíg nincs meg az összhang a költözéssel kapcsolatban köztetek, mert akkor valaki rossz szájízzel költözik és annak semmi értelme.

De a belinkelt +kérdés tekintetében már azt tanácsolom, vedd meg a házat, költözz oda a gyerekekkel és hagyd a fenébe ezt a manust.

2013. okt. 15. 09:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem te csak bíztatáss akarsz arra vonatkozólag, hogy menj, lépj, vedd meg, kezdj új életet. Ha ennyire boldogtalan vagy, és adott a lehetőség, és még ovi-suli is közel van és mindent megpróbáltatok a házasság megjavítása érdekében, akkor nincs miről beszélni. A kérdés, hogy ahova akarsz költözni, ott neked is lenne-e munka, mert akkor minden kerek. EGyedül is van esélyed megoldani a dolgokat.

Most a párod - aki lesz' titeket -miatt veszel egy olyan ingatlant, ahonnan az esetleges válás esetén képtelen vagy egyedül oviba vinni a gyerekeket, esetleg még a munka is másik irányban van, akkor mit kezdesz egyedül?? Hiába akar a férjed külterületi ingatlant, az acsak akkor megvalósítható, ha ő is kiveszi a részét midenből. Ráadásul külterület = sok benzin. Ha egyedül maradnál még azt is hozzá kell adnod a ktgvetéshez..

2013. okt. 15. 10:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Ez az ingatlan pesttöl 40km-re van munkalehetöség okés meg minden a probléma az lehet hogy a fiam 3 éves ovis lesz ezzel még nincs is gond de a lányom 1 éves még picike.

Munkát szerintem találnék és furcsa mod az anyosom támogat ebben,pedig a fiarol van szó.

Ma is mondTA ha megveszem kidob a lakásbol ahol most vagyunk.....

Szerintem ez nagyon abszurd dolog hogy igy áll hozzá,mert még nem nagyon mozditotta magát hogy találjon megfelelöt.

Egyet néztünk meg közösen ami félig van kész külterületi és dupla annyiba kerül mint az én általam választott.

Igazábol a félelmem az hogy majd valamit nem tudod megadni nekik,,

2013. okt. 15. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!