Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kozkatassak a gyerekek érdekében?
Kinéztem egy ingatlant elérhető áron.
A páromnak nem felel meg de közel van óvoda iskola orvos stb.
3 szóba .3600000ft.
A párom nem akar oda költözni de mindenki biztat azt mondta ha megveszem elhagy....Az ő elképzelése külterületi ingatlan amire lényegesen többet kene költeni mint erre és a közlekedés is rosszabb...
Szeretném nagyon mi legyen?
"Kinéztem egy ingatlant elérhető áron.
A páromnak nem felel meg "
Ezzel CSAK azt kockáztatod meg, hogy egyedülálló anya leszel.
Ez NEM a gyerekek érdeke, hanem a te önzésed.
Ez borzasztó, nem egy az elképzelésetek a leendő otthonotokról. Próbálj meg olyan pozitív dolgokat keresni ennek az ingatlannak a megvásárlásával, amivel meg tudnád győzni, ami neki is pozitív.
Az ingatlanvásárlás egy hosszadalmas, idegtépő kivárós, életre szóló (jobb esetben) dolog. Elkapkodni sem szabad.
Én azt mondanám, próbálj meg nem beleszeretni a házba. Ma Magyarországon az ingatlan árak lenn vannak a béka sge alatt, van miből válogatni. Ne ragadj le egy ingatlannál, nézzetek meg többet és többet. Keressetek olyat, ami mindkettőtökben azt az érzetet kelti, mikor megnézitek: ez kell, ebben otthonosan tudnánk érezni magunkat (most vagyunk túl mi is az ingatlan vásárláson, idegtépő, tudom, de azt vettük meg, amelyikbe mind a ketten beleszerettünk. Nem tudtam volna én vagy ő beleegyezni egy olyan házba, ami a másikunknak nem tetszett volna, nem lett volna megfelelő)
Egyébként az önzőség tényleg lejön, meg az egyoldalúság: Kinéztem, nem kinéztünk...meg páromnak nem felel meg, de te még kérdezed, hogy mi legyen. Te azt érzed, hogy mivel ez a te pénzed, neked van jogod eldönteni, hogy melyik legyen...szerintem nem lenne jó, ha párod nem tudna beleadni, mert akármelyiket is vennétek meg, te hangoztatnád, hogy a te pénzedből volt. Ha olyat vesztek, ami neked megfelel, ő lehet elhagy, vagy legalább is utálni fog ott lakni, ha meg olyat, amilyet ő akar, akkor meg állandóan adni fogod a mártírt, hogy te adtad a pénzt, de feláldoztad az álmaidat érte, hol itt az igazság...
nagyon nézelődjetek még és találjatok egy olyan házat, ami mindkettőtöknek tetszik, mert ha nem, nem lesz jó vége
ha szar a kapcsolat, akkor meg mit érdekel, hogy mit gondol, lépj le, te vedd meg a házat, őt meg szrd le, miért írod bele a párod, ha nem tervezel vele?
Ha a két sztori egy, akkor ő csak magához akar láncolni érzelmileg zsarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!