Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklődhet még irántam az a férfi aki mindennap hív?
Elég hülye kérdés, de mindennap felhív hogy hogy vagyok és hogy van a gyerkőc (9hós). Kérdezi mit csináltam ma. Közös programokat akar szervezni, néha együtt sétálunk vagy vásárolunk.
Lehet hogy ő még nem hűlt ki teljesen?
Nem hülye kérdés.
Szerintem még lehet jövőtök, ha te is szeretnéd,de ne erőszakkal csak szép lassan közeledj felé.
Menj bele minden közös programba, és valószínű újra egymásra találtok.
Sok sikert hozzá!
Első vagyok
Azt hittem, hogy egy másik férfiról van szó.
Persze szerintem is menj bele találkákba, és majd látod, hogy valóban érdeklődik e. Próbáljátok meg :) sok sikert kívánok hozzá.
"Ő is azt mondja lehet még jövőnk, de nem most."
Ezt így most hogy? Szóval szenvedj egyedül a gyerekkel, amíg kicsi, amikortól meg már jobban lehet vele beszélgetni meg játszani, akkor nagy kegyesen visszasétál, mintha mi sem történt volna? A hozzáállássa elég elkeserítő :(
*"Ő is azt mondja lehet még jövőnk, de nem most."
Egy kisgyerek mellett ennek a férfinek az utolsó mondata lenne hozzám, ha a helyedben lennék. Soha többet mint férfire nem néznék és bármennyire is visszaakarna jönni, nem kellenne.
Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!