Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 40éves férfi érdeklődhet egy 17 éves lány iránt? Milyen kapcsolat lehet ebből?
háát, vszínű, nem apa-lánya kapcsolat!
(ha már így van használd ki maximálisan, lejmold jól le a vénszivart!)
Csak szex, mást nem érdemes erőltetni.
Én 38 vagyok, Ő 21. Egész más világ, de a szexben nagyon együtt vagyunk (már egy éve). De ez csak ''munkahelyi'' kapcsolat. Mindkettőnknek megvan a saját élete.
egyenlőre ez is munkahelyi dolog
ne akarjak többet?
hapsi pedofil, csaj apakomplexus
szép kis páros ...
Nem nagyon jöhet össze. Úgy gondolom, hogy egyszer minden lány, nő családot akar alapítani sok-sok kisgyerekkel. Szerintem minden nőnek eljön életének e szakasza. De gondolj bele: Tegyük fel, hogy ő olyan 10 év múlva gyereket akar majd. Hány éves leszel? 50? Akkor akarsz te majd gyereket? És ha sikerül is, amikor a pici 10 éves lesz, te már 61 éves vén trotty? (elnézést a kifejezésért)
A gyerek fog szégyenkezni. Saját tapasztalatom, hogy az ilyenkorú kamaszok mind felnőtt férfiakba szerelmesek. De ez idővel elmúlik. Szóval szerintem nem érdemes belekezdeni. Na és akor arról még nem is beszéltünk, hogy milyen vihart kavarna ez az emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!