Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan élitek túl, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élitek túl, ha a férjetek közli másba szerelmes és nem vagy már fontos számára? Hogyan lépjek túl?

Figyelt kérdés
Mindent megteszek érte és ezt a környezete is tudja.Irígyelnek is minket.Túl jó dolga van.Szuper szex,jól fözök,van lakásunk és megvan a szabadsága.Anyósom és barátai imádnak.Mindez mégsem elég.A munkahelyén összejött egy lánnyal és közölte őt kívánja belé szerelmes és egyedül maradtam a közös lakásban.Akkora a sokkom és bánatom,hogy meg fogok bolondulni...Nem tudom hogyan tovább.Családom nincs csak ő.
2013. okt. 7. 04:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Simán. Akármikor görcsölsz utána vagy sírsz miatta, gondolj arra, amit mondott, hogy mást szeret és mást kíván nem téged. Egy könnycsepp nem sok, annyit nem ér a dolog.

Hiszek abban, hogy semmi nem történik véletlenül. Ez a férfi azért hagyott el, mert neked nem mellette van a helyed. Ha nem ezen, akkor máson borult volna a bili előbb-utóbb. És jobb előbb, mint utóbb. Egyszerűen más mellett van az ő helye és más mellett a tied. Ennyi.

Szedd össze magad, szedd össze az életedet, zárd le, lépj tovább. Meg fog találni az igazi szerelem, az a férfi, aki téged szeret és téged kíván, nem az egyik kolleganőjét.

2013. okt. 8. 16:11
 12/12 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Nekem azt tanácsolták, éljem meg a gyászt és zárjam le a kapcsolatot. Tehát lehet sírni, dühöngeni, depizni csak ne ragadj benne. A végén fontos az elengedés.
2013. okt. 8. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!