Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt feleségem beperelt, mert egy havi gyerektartással el voltam maradva, de később pótoltam. Ma kaptam egy végrehajtást 242525 ft. -ról. Hogyan lehetséges ez?
1 hónapot?
én a 6 éve folyamatosan emelkedő tartozást nem tudom behajtani.
a végrehajtó azt mondta, hogy gk-t nem foglal árverez, csak ingatlant. az meg nem nagyon kell senkinek olyan összegért amire kitűzte. :(
jó lenne tudni, hogy mit csinálnak azok akiknek sikeres a vh.
természetes, és jogszerű, hogy 6 éve nem kapom a megítélt gyerektartást.... mindenhonnan ezt hallom, mert sok idő .... de könyörgöm mennyi?
"Nagyanyám mondja mindig, hogy vigyázz a nőkkel, mert átb*sz mind. Sajnos ez van,"
Nagyanyád átb*szott.
Olvastam pár hozzászólást, és látom, nem csak nálunk van gond. Nekem az új nő küldi a gyerektartást, nehogy apuka véletlenül többet küldjön.
A gyerektartás összegét még akkor állapították meg, mikor az exem munkanélküli volt. Azóta már rokonok bevallása szerint havi 280 ezer tiszta keresete van, és persze törvényileg is több járna. Felhívtam, hogy talán jobb lenne, ha elkerülnénk a bíróságot és megegyeznénk egymás közt, nekem elég havi 20 ezer, bár több járna. Rábólintott, de az új asszony csak 15 ezret utal a mai napig is. Kénytelen leszek mégis a bírósághoz fordulni. Persze én leszek a legnagyobb mocsok, hogy le akarom húzni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!