Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tigrincs88 kérdése:
Te mit tennél? Maradnál ebben a kapcsolatban és tűrnél,
vagy kilépnél belőle?
Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt,van 2 kisgyerekünk.Az elején se volt az a nagy munkamániás,de akkor még nagyon fiatal voltam és szerelmes,így nem vettem észre hogy valami nem stimmel.De pár éve eljutottunk oda hogy miatta nyomorban éltünk,mert minden munka büdös volt neki.Már egyik barátja se keresi,mert hiába ajánlották be 1001 helyre,mindig mindenkit cserben hagyott,idióta kifogásokkal ott hagyta a munkahelyeket.Volt olyan hogy még ő háborodott fel azon,hogy "ne képzeljék,hogy majd 80 ezerért eljár 2 műszakban",Hozzáteszem a gyerekeinek akkor alig tudtam mit adni enni.Akkor még nem tudtam dolgozni,mert kicsik voltak a gyerekek.Már van munkám,így igaz szűkösen de meg tudnék élni a 2 gyerkőccel.Már ha fizeti a gyerektartást.
Úgy érzem nem tudok tovább ezzel a férfival élni.A családom szerint nem biztos hogy jó ötlet külön menni,a barátok nem értik,miért vagyok még vele.
Még csak elköltöznöd sem kell, hiszen nincs veletek.
Válj el, és éld a saját életedet a gyerekeiddel.
Ő pedig köteles fizetni a gyerektartást, bárhol is éljen a világban.
Ha nem fizeti, kérheted, hogy az állam előlegezze meg (ezt csak különös esetekben adják meg sajnos), és ha nem téríti meg, leültetik, mint a pinty.
2013. szept. 30. 03:46
12/17 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindenki csak a kialakult rossz helyzetről beszél és arról, hogy meg tudsz e majd élni ezek után is, de nekem meg kell kérdeznem, szereted még?
2013. szept. 30. 12:12
13/17 anonim válasza:
Utolsó, nagyon ki fogom forgatni a kérésed, de... Ha a kérdező férje egy pszichopata gyilkos lenne, és potenciálisan veszélyt jelentene a kérdezőre és a gyerekeire, akkor is az lenne szerinted a legfontosabb, hogy a kérdező szereti-e még a férjét? A férj nem gondoskodik a családjáról, nem nőtt fel ahhoz, hogy férj és apa legyen. Nem látja el a gyerekeit, ezzel veszélyezteti őket. És most csak szerelemből nyomorogjon vele az asszony? Amikor a pasi már lelépett...
2013. szept. 30. 12:39
14/17 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tartom fontosnak, hogy szereti e még, viszont, ha szereti, akkor a kérdező valószínűleg annak tartja, különben úgy gondolom, már korábban is lépett volna, de ő még mindig hezitál, miért? Ez a férfi a párja és valamikor valószínűleg szerette, meg kell kérdeznem, hogy most szereti e, hiszen, ha igen, azután is fogja, hogy külön költözik és elhagyja ezt az embert, aki egyébként nem érdemel mást.
2013. szept. 30. 12:44
15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon sokáig hezitáltam ezen a kérdésen én is.Hónapokig.Hogy szeretem e még.És sajnos rá kellett jönnöm hogy már nagyon régóta nem érzek iránta semmit. Egyszerűen kiölt belőlem minden érzést,de én nagyon kitartó típus vagyok,így még hónapokon keresztül küzdöttem.Próbáltam a legapróbb jó tulajdonságait szeretni.De eljött az ideje annak,hogy bevallottam magamnak,majd neki hogy nem szeretem.Hogy is szerethetnék egy olyan embert aki a gyerekeinél,a párjánál jobban szereti saját magát.
2013. szept. 30. 13:00
16/17 anonim válasza:
Amikor valakinek két gyereke van, egyébként is jobban megrágja a szakítást, hogy érdemes-e belevágni, főleg, ha anyagilag sem áll valami jól.
2013. szept. 30. 13:04
17/17 Ravel válasza:
Biztos lesznek nehézségek, de én is azt tanácsolom, hogy lépj tovább. ...hidd el, a gyerekeknek is jobb lesz, mint egy olyan családban ahol a szülők nem tudnak együttműködni, nem egyfelé haladnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!