Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem akarja vajon otthagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja vajon otthagyni az exét a barátnőm? Mivel tudnék rá hatni ez ügyben?

Figyelt kérdés
Van két gyerekük, majdnem egy éve elváltak, mindkettőnknek van annyi jövedelme,+tartásdíj+gyerekekre pénz, hogy egy házat bérelhessünk, de azt mondja ő albérletbe nem megy, a szüleinél elkezdtünk építeni, felújítani, de az öregek kiállhatatlanok, az félbe maradt. Jól látom, hogy csak a kifogásokat keresi? Ez lesz a harmadik karácsony, amit nem velem, hanem az exével tölt, miközben én már vagyok neki. És persze ez mindig vitát gerjeszt, hogy folyton ezen lovagolok, hogy egy hapsival él együtt. Olyat légyszi ne, hogy hagyjam el, már próbáltam, de nem tudom, annyira szeretem, hogy az nem is igaz, és ő is engem, tudom.
2013. szept. 24. 14:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, tényleg elváltak? Vagy csak azt mondja? Ha meg elváltak, miért? És a pasi miért nem küldi el a fenébe? Egyszerűen nem értem... Miért élne valaki válás után a gyerekei apjával? Vagy akkor miért váltak el, ha együtt élnek?
2013. szept. 26. 17:49
 32/33 A kérdező kommentje:
elváltak ez biztos, láttam a papírt, a volt férjnek van ingyen cseléd, és a háza a mindene, inkább kidobná őket, mint hogy elköltözzön, pedig lenne hova, meg pénze is van. a nő azt mondja nem megy a híd alá, vagy a bizonytalanba, a gyerekek miatt, végül is mindig a gyerekekkel takarózik, tudom. a válást szarul csinálta, nem akart balhét, mindenbe bele egyezett, hogy hamar szabaduljon, e-helyett alig kapott pénzt, így nem tud eljönni, nem hallgatott rám mikor vált.
2013. szept. 26. 17:57
 33/33 anonim ***** válasza:

Barátom, te jó nagy balek vagy. Mutogatni kéne.

Mesélj, azóta hogy alakult a helyzet? Megjött a jobbik eszed, és kiadtad az útját a "barátnődnek", vagy még mindig az "expasi" tologatja, mikor te nem vagy elérhető?

2013. okt. 12. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!