Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem akarja vajon otthagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja vajon otthagyni az exét a barátnőm? Mivel tudnék rá hatni ez ügyben?

Figyelt kérdés
Van két gyerekük, majdnem egy éve elváltak, mindkettőnknek van annyi jövedelme,+tartásdíj+gyerekekre pénz, hogy egy házat bérelhessünk, de azt mondja ő albérletbe nem megy, a szüleinél elkezdtünk építeni, felújítani, de az öregek kiállhatatlanok, az félbe maradt. Jól látom, hogy csak a kifogásokat keresi? Ez lesz a harmadik karácsony, amit nem velem, hanem az exével tölt, miközben én már vagyok neki. És persze ez mindig vitát gerjeszt, hogy folyton ezen lovagolok, hogy egy hapsival él együtt. Olyat légyszi ne, hogy hagyjam el, már próbáltam, de nem tudom, annyira szeretem, hogy az nem is igaz, és ő is engem, tudom.
2013. szept. 24. 14:37
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő valakivel egy háztartásban él és még gyereke is van tőle, az minden csak nem ex.
2013. szept. 24. 14:45
 2/33 acelsziv ***** válasza:
100%

"és ő is engem, tudom"

Annyira szeret, hogy még a karácsonyt is az "exével" tölti.

És szerinted mi lesz ennek a vége, ha így megy tovább?

2013. szept. 24. 14:47
 3/33 anonim ***** válasza:

Te vagy az első pasi 36 évem alatt akitől ilyet hallok, hogy egyáltalán elviseli azt hogy a nője mással él.(fordítva persze a nők ált "megengedőbbek", naivabbak)

De a véleményem sajnos az hogy aki veled akar lenni mindenáron az nem kezd kifogást keresni h nem megy albérletbe hanem marad a volt pasijával inkább stb - ha Te vagy fontos neki akkor összeköltöztök, én azt sem hinném el feltétlen hogy elváltak...

2013. szept. 24. 14:49
 4/33 anonim ***** válasza:

"Olyat légyszi ne, hogy hagyjam el,"

Véleményt és tanácsot kérsz a megoldáshoz, vagy azt hogy veregessük a válladat, és kreáljunk számodra a lelkednek megfelelő kifogásokat, hogy vajon miért nem akarja otthagyni.

A válasz pedig egyszerű. Talán sose volt annak a kapcsolatnak vége. Ott a gyerek és ők ott vannak egymásnak. Te meg ott vagy biztonsági tartaléknak, ha nem működne esetleg akkor legyen valaki aki ápolgatja asszonyka kicsi lelkét. Ez vagy Te. Néha jól jön neki veled lenni, de ennyi. Hagyod, mert szereted, és nem veszed észre milyen szinten használ ki.

Hát hajrá. A helyedbe nem várnám meg a következő megalázó karácsonyt, amit az állítólagos szerelmem nélkülem akar tölteni.

2013. szept. 24. 14:51
 5/33 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy fontosabb neki a családja, mint te. Én 3 hónapig sem csinálnám ezt, nemhogy 3 évig. Vagy akar téged, vagy nem. És nem úgy tűnik, hogy igen. Találkoztok, aztán ő szépen hazamegy az "exéhez" ?

Ez meg miféle kapcsolat? Ha nem tud elszakadni az "exétől", és még mindig együtt élnek, akkor az ex nem ex, mert a mindennapjai, az élete része még mindig, ő nem a múlt, hanem a jelen.

6/33 anonim ***** válasza:
ha nem hagyja ott akkor még mindig érez valamit iránta akármit is mond neked.én nem tudnêk olyannal élni akit nem szeretek.
 7/33 A kérdező kommentje:
mikor kérdeztem, fordítva hogy lenne, ő egy hétig sem tűrné, persze azt is mondja, hogy amikor megismertem, tudtam hogy a férjével él(akkor még nem váltak el)
2013. szept. 24. 14:58
 8/33 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, tanulságos, és elgondolkodtató, egy szakember a neten erre azt mondta, hogy nem tud dönteni, mindkettőt meg akarja tartani, és nekem a döntésben kéne őt segítenem, de hogyan?
2013. szept. 24. 15:00
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Talán úgy, hogy előveszed a töködet, és választás elé állítod?

Bár aki ilyen "kapcsolatban" él, az nem lehet teljesen komplett, már ne haragudj...

2013. szept. 24. 15:12
 10/33 anonim ***** válasza:
hát részvétem. nem lehet könnyű.
2013. szept. 24. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!