Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem akarja vajon otthagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja vajon otthagyni az exét a barátnőm? Mivel tudnék rá hatni ez ügyben?

Figyelt kérdés
Van két gyerekük, majdnem egy éve elváltak, mindkettőnknek van annyi jövedelme,+tartásdíj+gyerekekre pénz, hogy egy házat bérelhessünk, de azt mondja ő albérletbe nem megy, a szüleinél elkezdtünk építeni, felújítani, de az öregek kiállhatatlanok, az félbe maradt. Jól látom, hogy csak a kifogásokat keresi? Ez lesz a harmadik karácsony, amit nem velem, hanem az exével tölt, miközben én már vagyok neki. És persze ez mindig vitát gerjeszt, hogy folyton ezen lovagolok, hogy egy hapsival él együtt. Olyat légyszi ne, hogy hagyjam el, már próbáltam, de nem tudom, annyira szeretem, hogy az nem is igaz, és ő is engem, tudom.
2013. szept. 24. 14:37
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

tudom, és nem te vagy az első, aki ezt mondja :(

volt már sok ilyen döntés elé állítás, azt mondja lépjek, ha így nem jó, amit én úgy értelmezek, hogy ő már döntött kit választ, persze azt mondja mindig, hogy a gyerekei a legfontosabbak, és a bizonytalanba nem fogja őket vinni...hát nem tudom, de most már tényleg kezd betelni nálam, azon gondolkodom, hogy ultimátumot adok, ha most karácsonykor még az "exével" ünnepel, akkor maradjon is vele...

2013. szept. 24. 15:18
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

"volt már sok ilyen döntés elé állítás, azt mondja lépjek, ha így nem jó"

Ő túl gyenge, hogy szakítson veled, ezért kér arra, hogy te lépj. Teljesen olyan, hogy szinte szeretné, hogy otthagyd, mert ő gyáva lépni, rád hárít mindent, tiéd a döntés.

Lehet, hogy szereted, de nem hinném, hogy boldog vagy. Magadtól is elveszed az esélyt arra, hogy találj valakit, akinek te leszek az első és veled akar élni, nem pedig az "ex-szel"

2013. szept. 24. 15:24
 13/33 A kérdező kommentje:
Kedves vadszeder: pontosan így történik, átjön, szerelmeskedünk, aztán haza megy az exéhez. Akivel már nem egy háztartásban él, külön esznek, külön szinten alszanak stb, de én azt mondom mindig, hogy még így is inkább vele él párkapcsolatban, kerülgetik egymást reggel este a fürdőben vécén, konyhában, megbeszélik a gyerekeket, valamikor egy két hete, mondta, hogy bele gondolt nekem ez így milyen rossz lehet...hm
2013. szept. 24. 15:31
 14/33 A kérdező kommentje:
és persze baromi féltékeny, számtalanszor megcsalhattam volna, de nem tettem, és mikor rámjön, akkor mondom neki, hogy ők mit csinálnak a négy fal között... én vagyok a szemét, hogy ilyet feltételezek
2013. szept. 24. 15:34
 15/33 A kérdező kommentje:
bocs mindenkitől már az is jól esik. hogy ezeket leírhatom, és valaki elolvassa...
2013. szept. 24. 15:34
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

"Akivel már nem egy háztartásban él, külön esznek, külön szinten alszanak stb, de én azt mondom mindig, hogy még így is inkább vele él párkapcsolatban, kerülgetik egymást reggel este a fürdőben vécén, konyhában, megbeszélik a gyerekeket, valamikor egy két hete, mondta, hogy bele gondolt nekem ez így milyen rossz lehet...hm"

talán ott vagy te is és látod hogy ez így van? én egyáltalán nem venném készpénznek a szavát. neki ott a biztos pont az életében, te csak kipótolod ami hiányzik. sajnálom.:((((

2013. szept. 24. 15:43
 17/33 anonim ***** válasza:
58%
Ebben a kapcsolatban az ex nem ex, te pedig nem a párja van, hanem a szeretője. Nem tudlak sajnálni se, bátortalan vagy, töketlen és megalázod saját magad. Sosem szerettem az életképtelen embereket, akik nem tudnak meghozni egy döntést, és mástól várják a segítséget a halál egyértelmű helyzetükre, közben síránkoznak ahogy tudnak. Szánalmas vagy te is, meg az egész kapcsolatod.
2013. szept. 24. 15:46
 18/33 A kérdező kommentje:
voltam már többször nála/náluk volt hogy ott is aludtam, mikor az ex elutazott, telefon, és video cset kapcsolat mindig, úgyhogy a három év alatt biztos kiderült volna egy-két dolog, a gyerekekkel is volt hogy beszéltem erről, most erre mondhatjátok, hogy csak magamat nyugtatom, lehet...
2013. szept. 24. 15:48
 19/33 A kérdező kommentje:
17-es igen tudom...
2013. szept. 24. 15:49
 20/33 A kérdező kommentje:
pont ma beszéltem vele erről, hogy ha a karácsonyt nem együtt töltjük, akkor fel is út...persze csak nevetett, azt hitte viccelek, és ha majd a hétvégén jönni akar(szexelni)megmondom, hogy azért ne jöjjön, csak ha már nem kell az exéhez vissza szaladni, ezt most elhatároztam, köszi mindenkinek
2013. szept. 24. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!