Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha nem vagyunk együtt apukával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyunk együtt apukával, akkor milyen gyakran látogathatja a most 1 HÓNAPOS kislányát? A bíróság mit szokott ítélni? És a nagyszülőknek is van láthatása ha jól tudom?

Figyelt kérdés
Eléggé elmérgesedett a helyzet. Én úgy tudom, de nem tutira, hogy 2 hetente pár óára az én felügeletem mellett. JÓl tudom? És mikor viheti el??
2009. nov. 5. 19:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%

egyetértek az előttem szólóval..

van valami nyomós ok egyátalán ami miatt így elkéne tiltani a gyereket? és elválni?

2009. nov. 5. 22:10
 12/22 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem nézd a gyereked érdekeit is, az én szüleim is elváltak, de nincs olyan, hogy akkor két hetente pár óra van, és akkor szigórúan be kell tartani, akkor megyek apukámhoz, amikor szeretnék, és amikor ők is ráérnek, gondolom a te lányodnak is szüksége van mindkét szülőjére, de gondolj bele abba, hogy ő és a ti viszonyotok két teljesen külön dolog, az, hogy ő szeret mindkettőtöket, az nem jelenti azt, hogy nektek is kell egymást szeretni.

Persze, még nagyon kicsi, ezért persze több időt kell még veled töltenie, és még tényleg jobb, ha az apukája csak egy-két órára viszi el, vagy pedig hogy te is ott vagy valahol, és ha bármi gond van akkor tudsz segíteni.

2009. nov. 5. 22:15
 13/22 A kérdező kommentje:
ácsi ácsi ti azt hiszitek én hülye vagyok, depis. pedig nem!!! supán arról van szó, hogy most tudtam meg, hogy egy jó ideje megcsal, és anyóséknál találkozgattak a nőcsével. és amikor rájöttem, és mertem számonkérni meg hőbörögni, még kaptam is egy maflást!!! És még többet is ígért a maflásnál... szóval... aradjak itt???? és amikor mondtam h elmegyek, mondta h elveszi tőlem a gyereket, és neveli a nővel... na ki a depis???????????
2009. nov. 6. 11:53
 14/22 anonim ***** válasza:
47%

Huhh,most olvasom a tortenetedet.Huzz el gyorsan minnel messzebbre attol a z allattol.En ezt tennem.De segitsegre szukseged lesz.Van anyukad testver v,barki?NEM VEHETI EL A BABAT,NYUGI.Agressziv allat.A gyerekem inkabb nojjon fel apa nelkul mint ilyen apaval.Idovel talalsz magadnak part,es nem lesz a baba sem apa nelkul.Anyos is gusztustalanul falazott.Alairta ezzel hogy az unokajat en tuti nem vinnem megmutatni neki.

Bocsi a heves reakciomert,de nekem is van egy 7 honapos babam,es beleeltem magam nagyon a helyzetedbe.

Fel a fejjel!!!!!!Csak meg ne tudja hol laksz,nehogy zaklasson!Menni fog egyedul is,csak az anyagiak?!?

2009. nov. 6. 12:13
 15/22 anonim ***** válasza:
34%
Ha téleg így áll a dolog nem akkarlak meghazutolni de ilyenkor elég zavart tud lenni egy kimerűlt anyuka ne albérletbe menny hanem egy rokonhoz mert egyedül a kicsivel komoly bajba kerülhetsz. Téleg úgy gondolod hogy miközben jött az unoka támogaták hogy megcsaljon?
2009. nov. 6. 12:31
 16/22 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező!

Nem kell megijedni a fenyegetőzéstől, nem sok esélye van a férjnek tőled elvenni a gyereket.

Tessék szépen megindítani - minél előbb - a gyerekelhelyezési pert (így biztonságban leszel), ott sokkal jobb esélyeid vannak, és azután aszerint eljárni.

Egy hónapos gyereket általában nem engednek az apának elvinni, az édesanyja lakhelyén lehet vele találkozni egy-két órára, hiszen túl pici még és sokat alszik.

egy ügyvéd

2009. nov. 6. 15:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy miért kellett lepontozni, amiért válaszoltam a kérdésre. Én írtam meg konkrétan, hogy heti 1x 2óra a láthatás. Erre mindenki jön a szülés utáni depresszióval. Arra persze senki nem gondolt, hogy a kérdező milyen helyzetben lehet, ha el akarja hagyni ilyen idős babával a férjét.
2009. nov. 6. 18:58
 18/22 anonim ***** válasza:
15%
Nyomorult gyereknek milyen helyre kellett szuletnie(((
2009. nov. 6. 19:39
 19/22 anonim ***** válasza:
34%
Nem akkarta az anyukát itt senki megbántani de 1 hónappal a szülés után a depi igenis lehettséges. A szülés utáni depreszió komoly dolog és az ilyen anyukák sok borzaztó dologra képesek. Épp ebben az estben más dolog áll fenn de attól még létező dolog a szülés utáni depreszió és igenis komolyan kell venni.
2009. nov. 7. 00:19
 20/22 anonim ***** válasza:
39%

Persze hogy letezo dolog a szules utani depresszio, csak ez olyan "eges", olyan megalazo, hogy depresszio. Pedig ez van, ezen a legtobb no atesik. Ez teljesen normalis, csak sajnos a koztudatban "eges".

Kerdezo neked segitsegre van szukseged, ne haborogj!

2009. nov. 7. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!