Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyunk együtt apukával, akkor milyen gyakran látogathatja a most 1 HÓNAPOS kislányát? A bíróság mit szokott ítélni? És a nagyszülőknek is van láthatása ha jól tudom?
egyetértek az előttem szólóval..
van valami nyomós ok egyátalán ami miatt így elkéne tiltani a gyereket? és elválni?
Szerintem nézd a gyereked érdekeit is, az én szüleim is elváltak, de nincs olyan, hogy akkor két hetente pár óra van, és akkor szigórúan be kell tartani, akkor megyek apukámhoz, amikor szeretnék, és amikor ők is ráérnek, gondolom a te lányodnak is szüksége van mindkét szülőjére, de gondolj bele abba, hogy ő és a ti viszonyotok két teljesen külön dolog, az, hogy ő szeret mindkettőtöket, az nem jelenti azt, hogy nektek is kell egymást szeretni.
Persze, még nagyon kicsi, ezért persze több időt kell még veled töltenie, és még tényleg jobb, ha az apukája csak egy-két órára viszi el, vagy pedig hogy te is ott vagy valahol, és ha bármi gond van akkor tudsz segíteni.
Huhh,most olvasom a tortenetedet.Huzz el gyorsan minnel messzebbre attol a z allattol.En ezt tennem.De segitsegre szukseged lesz.Van anyukad testver v,barki?NEM VEHETI EL A BABAT,NYUGI.Agressziv allat.A gyerekem inkabb nojjon fel apa nelkul mint ilyen apaval.Idovel talalsz magadnak part,es nem lesz a baba sem apa nelkul.Anyos is gusztustalanul falazott.Alairta ezzel hogy az unokajat en tuti nem vinnem megmutatni neki.
Bocsi a heves reakciomert,de nekem is van egy 7 honapos babam,es beleeltem magam nagyon a helyzetedbe.
Fel a fejjel!!!!!!Csak meg ne tudja hol laksz,nehogy zaklasson!Menni fog egyedul is,csak az anyagiak?!?
Kedves Kérdező!
Nem kell megijedni a fenyegetőzéstől, nem sok esélye van a férjnek tőled elvenni a gyereket.
Tessék szépen megindítani - minél előbb - a gyerekelhelyezési pert (így biztonságban leszel), ott sokkal jobb esélyeid vannak, és azután aszerint eljárni.
Egy hónapos gyereket általában nem engednek az apának elvinni, az édesanyja lakhelyén lehet vele találkozni egy-két órára, hiszen túl pici még és sokat alszik.
egy ügyvéd
Persze hogy letezo dolog a szules utani depresszio, csak ez olyan "eges", olyan megalazo, hogy depresszio. Pedig ez van, ezen a legtobb no atesik. Ez teljesen normalis, csak sajnos a koztudatban "eges".
Kerdezo neked segitsegre van szukseged, ne haborogj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!