Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyunk együtt apukával, akkor milyen gyakran látogathatja a most 1 HÓNAPOS kislányát? A bíróság mit szokott ítélni? És a nagyszülőknek is van láthatása ha jól tudom?
Nem tudom de kicsit idegesnek tünsz. Nyugi 1 hónapos babát
csak úgy nem viheti el gondolj bele hányszor eteted pelenkázod mit kezdene egy babával. Beszélj 1 ügyvédel és ha téleg ilyen rossz a helyzet ne enged el vele.
Ha eddig jó volt a kapcsolatotok,hogyan romolhatott el egy hónap alatt?Ezt nem tudom elhinni.Ha eddig sem volt jó,akkor felelőtlen vagy, elsősorban a gyerekeddel szemben,amiért megszülted! Most még rá akarsz tenni egy lapáttal,hogy elválaszd az apjától és a nagyszüleitől!
Inkább próbáld meg a kapcsolatotokat rendbe hozni,mert a picinek apára is szüksége van! Ha ez nem megy,akkor pedig az apuka és a nagyszülők akkor láthassák a gyereket,amikor akarják! Csak ez szolgálja a kicsi érdekét.Ne a gyerekkel torold meg a te sértettségedet,főleg,ha te legalább annyira hibás vagy,mint a párod.Legalább most érezz felelősséget a pici iránt.
Nem az volt a kérdés, hogy felelőtlen vagy sem, vagy hogy együtt akar-e maradni a párjával.
3 éves korig heti 1x 2óra a minimum láthatás és nem viheti el, hacsak te meg nem engeded. A nagyszülőnek akkor van láthatása, ha kérik a bíróságon. Amúgy semmi. A bíróság nem tudom mennyit ítél nekik.
Próbáld a gyereked érdekeit külön választani a ti kettőtök harcától!!!
A gyerekednek az az érdeke, hogy legyen anyukája és apukája is, veled bármi történhet, jó lenne, ha az apukájára is számíthatna...
Ha amúgy az exférjed nem egy alkoholista vagy drogozó, akire azért nem mernéd bízni a gyereket, mert félted a testi épségét, akkor megértelek.
De ha egyébként szereti a picit és gondoskodó vele, akkor nem kellene korlátoznod... Szerintem...
A kislányodnak pár év múlva nagyon fog hiányozni az apukája, ne szakítsd szét őket egymástól!
Ne a kislányodat büntesd, amiért most az exférjedre vagy mérges!!!
Szia, szia, varjal csak!!! Biztosan egy kicsit tele van a hocipod most szules utan. Kerjel segitseget a csaladtagjaidtol, es a vedonoddel is beszelgess a szules utani depressziorol! Az van neked. Sajnalom, de ez eleg termeszetes dolog ilyenkor.
A ferjed nem all ugy melletted ahogy most kellene. Nagy szukseged van most ra, es mit csinalt veletek? Hogy viselkedik? Kerjel segitseget szuleid, nagyszulok, oszinte barataidtol, testvered...stb. barkitol! Ne szegyelld! Hidd el minden jobb lesz nemsokara, de most szultel es tudod ez a noi testet, lelket egyarant nagyon de nagyon megviseli. Remelem nem valsz el, gondolkodj, es varj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!