Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötven évesen lehet még új élete kezdeni? El váltam a férjemtől, már nem bírtam tovább. De most hogyan tovább?
Hajaj!:) De még mennyire lehet 50 évesen új életet kezdeni.
Törődj magaddal, próbálj mindenhez pozitívan állni. Járj múzeumba, kiállításra, színházba. Élj! :)
Ez kisugárzik az emberből, és előbb-utóbb észre fogja venni valaki.
Mindig van előre. Valahol egymagányos ember arra vár, hogy veled találkozzon.
"Kisváros..."
"Tele van a városunk kocsmával,de egyértelmes hely nincs..."
Nem Törökszentmiklóson laksz?
Hát költözz a fövárosba! Kinyilt az élet!!!
-fözötanfolyam
-tanulj táncolni
-járj el úszni
-stb...
Naná hogy lehet ötven évesen is új életet kezdeni. Sőt, kötelező annak, aki boldogtalan. Jól tetted, hogy léptél.
Szerintem ki fog alakulni szépen lassan az új élet, csak adj neki időt. Járj el kirándulni, sétálni, sportolni akár egyedül is, majd közbe ismerkedsz az emberekkel. Ha nagyon elszigetelt településen laksz, akkor kezdj az interneten barátokat, programokat keresni. Nem baj ha az elején többet kell utazni egy-egy program miatt, de érdemes elmenni mindenhova ami érdekel, hogy új ismertségekre tegyél szert. Menni fog, és szerintem még egy új szerelem is be fog köszönteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!