Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet 56 évesen új életet kezdeni?
Egyrészt hülyeség volt mindent itt hagyni neki, mert ezzel csak magaddal szúrtál ki. (Nem világos, hogy házasok voltatok-e, mert akkor egyszerübb a vagyokmegosztás)
A gyerektartást a nettó jövedelmed alapjan kell fizetni, ez tényleg kötelezö.
Ezen felül nem vagy köteles semmit sem fizetni, hiába követelözik meg jelentget fel az exed.
Nem világos, hogy mi az, ammiben á még az ö oldalán áll a törvény.
Miért hagytál ott mindent?
Ilyenkor a lakásért, ingóságok stb. cserébe legalább a gyerektartást nem kell fizetni. Erre nem gondoltál? Az ex nejed nevén van már minden? Jó lenne ha válaszolnál, mert lehet még nem késő...
Amúgy igen, lehet új életet kezdeni.
Nem az a kérdés, hogy lehet-e, mert ahogy olvasom neked, nem lehet, hanem muszáj. A kérdés inkább a hogyan. Ki az aki tud neked segíteni, milyen lehetőségeid vannak jogilag, mi az ami jár, illetve másik párkapcsolatban is gondolkodhatsz, már csak azért is, mert könnyebb a létfenntartás 2 keresetből.
Ezeknek a dolgoknak utána kell nézni és lépni, nem keseregni.
A munkakeresést pedig soha nem kell föladni, ha meg sem próbálsz, jobb helyre jelentkezni, nem is fognak fölvenni.
Nem voltunk megházasodva élettársi viszonyban voltunk. Azért hagytam ott mindent, mert ha akkor eladjuk a kis lakást, akkor az ex 3 gyerekkel soha nem talál se albérletet se semmit. Így a saját gyerekeimmel is kiszúrtam volna. Amikor kirúgott, akkor még ki tudtam bekkelni a gyerektartást, azóta megszűnt a munkám, az újból épp hogy megélek (inkább csak alkalmi munkának mondható). Millió helyen kerestem már munkát, de semmi extra végzettségem nincs, nyelveket nem beszélek, fizikai munkát nem végezhetek így mindenhonnan elhajtanak.
Csak azért párkapcsolatot nem kereshetek, hogy több maradjon kajára. Rokonaim nincsenek akik tudnának segíteni.
Így utólag is érdemes ügyvédhez fordulni?
Ha már megszületett egy határozat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!