Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti egy elvált anya,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti egy elvált anya, hogy ő is csak annyit költ a gyerekre, amit gyt-ként kap? Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 08:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%

pffffffffffff

7 éve még ért valamit basszus az a 8ezer...

2013. szept. 11. 15:51
 52/64 anonim ***** válasza:
100%

mostmár kezd kamuszagu lenni...

vagy ha ilyen buta emberek élnek, mint Ti akkor Én elsőnek szabályoznám, hogy ki eshet teherbe és ki alkalmas szülőnek!

Ha abszolút esélytelen az ember ha akarja ha nem én kötelezném sterilizálásra!

Ez mivel nem lehetséges, helyből elvenném a gyenge elméjűektől a gyereküket...

2013. szept. 11. 16:00
 53/64 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, úgy számoltuk ki, hogy ha 4 gyereke van és egy gyerekre 8ezret fizet, akkor 8*4=32ezer,ennek a duplája 64ezer. A fizetésének ugyanis az 50%át kell venni alapul, elosztani annyi felé ahány gyereket nevel és úgy fizetni a gyerektartást. vagyis a ti esetetekben a fizetésének az 1/8át kellene kifizetnie a volt feleségének.
2013. szept. 11. 16:01
 54/64 anonim ***** válasza:
100%
Remelem az ex beadja a kérvényt a tartasdij emelésére minél előbb
2013. szept. 11. 16:02
 55/64 anonim ***** válasza:
93%
Az én "apám" is havi 10000 forinttal szúrta ki a szemünket. Ez egy vicc. Én,mint gyerek, pont lesz@rom,hogy mire kell neki jobban a pénz, mint rám. Nem tehetek róla, hogy felelőtlenül túlvállalta magát ennyi gyerekkel. Ott volt, amikor megcsinált engem,nem?! Nem érdekel,akart-e engem vagy sem. Itt vagyok, és felelősséggel tartozik értem! Neki nem azt kell mérlegelnie, hogy az anyám vagy a nevelőapám mennyit keres. Semmi köze hozzá. A lényeg, hogy lehetőségeihez mérten támogasson. És ne azért kelljen nekem valamiben hiányt szenvednem,mert az új feleség egy szemét dög ( mint te, kedves kérdező) aki mindent magának meg a saját gyerekeinek akar. Nekem se több se kevesebb nem kell,mint amit az új gyerekek kapnak. De ugyanannyi JÁR!!!
2013. szept. 11. 16:23
 56/64 Frigg ***** válasza:
92%

Hát, kérdező, te rettenetesen rosszindulatú, és buta vagy. Te nem az ex-től sajnálod a pénzt, hanem egy 13 éves, cukorbeteg kislánytól!! Felfogod te ezt? Igen, a párodnak 4, azaz 4 gyermeke van, akik ugyanannyit érdemelnek. Nem az első kislány tehet róla, hogy megszületett, és az apja, valamint az apja új párja zsugori f4@szok. Még azt is kinézem belőled, ha nálatok van csóri kislánynak egy vödör víz jutna fogmosásra és fürdésre.

És valóban, honnan tudjátok mennyit költ az anya? Nagynéném cukorbeteg 16 éves kora óta, és bizony rengeteg pénzbe kerül, ha valaki cukorbeteg. Ezt figyelembe véve, 16 ezerből ugyan ki nem jönnek. Ruhák, gyógyszer, inzulin, különleges étrend, és még sorolhatnám. Elképesztő, mik vannak. Apukám átlagosan 22-24 ezer ft gyt-t ad(ott), anya ezt szokta kipótolni 30ra, amíg egyetemre jártam, ennyit kaptam egy hónapra (kaja, ruha, egyéb biz*baz, ami kellett még, és vígan kijöttem). Nem adott ugyan annyit, viszont amikor otthon voltam, költött rám egyebekre is. Erről ennyit. Az osztódást meg inkább fejezzétek be.

23/N

2013. szept. 11. 16:32
 57/64 anonim ***** válasza:
84%

Hogy megszaporodtak itt a háromgyerekes, exnejre panaszkodó nők:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. szept. 11. 16:34
 58/64 anonim ***** válasza:
88%
Nem teheti meg bakker, mert akkor a beteg gyereke belehal!
2013. szept. 11. 16:51
 59/64 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szüljél még kettőt hármat segélyre!!
2013. szept. 11. 17:10
 60/64 anonim ***** válasza:
100%
Hallotál már az inflácioról, e miatt lehet 2 évente emeltetni 7 év után persze hoogy emelést kér meg is fogja kapni, te se gondolod komolyan hogy 8000 ft reális egy gyógyithatatlan beteg gyereknek.
2013. szept. 11. 19:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!