Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti egy elvált anya,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti egy elvált anya, hogy ő is csak annyit költ a gyerekre, amit gyt-ként kap? Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 08:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
88%

Ja, nem olvastam végig az összes hozzászólást, bocs. Ha segélyből él, akkor elképzelhető.

De az ekkor sem elképzelhető, hogy egy 13 éves (vagy akárhány éves lány) megél havi 8 ezerből.

2013. szept. 11. 12:20
 32/64 A kérdező kommentje:

A férjem nem munkanélküli, ő dolgozik.

De csak ennyit tudunk fizetni. Én meg azért nem fogom bölcsibe adni a picit, hogy az exnek több jusson.

2013. szept. 11. 12:59
 33/64 anonim ***** válasza:
100%
Ja mert akkor dolgozni kéne, mi? :D
2013. szept. 11. 13:02
 34/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem te nem tudsz fizetni, hanem ő! Nyolcezer egy beteg kislányra! Eszednél vagy! A te gyerekeidre is csak fejenként annyit költelek? Te beleadod a 3x8 ezer forintot a saját gyerekeid nevelésébe? Nem hiszem! A férjed nem négy gyereket "tart" el hanem még téged is! Egyébként nem azzal van bajom, hogy gyesre szülsz a mi adónkból, hanem hogy attól a kislánytól sajnálod a nyolcezer forintot! Mi a búbánatnak szültél 3 gyereket? Meg tudod nekem mondani? Válaszolnál a kérdésre? Minek szültél három gyereket, ha tudtad a férjednek van már egy gyereke? Belekalkuláltátok anyagilag a három gyereket a negyedik mellé? Mindegyikre lesz elég pénz? (iskola, tanszer, bútor, számítógép, játék, egyetem...)
2013. szept. 11. 13:21
 35/64 anonim ***** válasza:
100%
8000 az lófing! Mi az, hogy anyuka is csak annyit költ rá? Szóval 16eből megvan a gyerek egész hónapra, mi? Okos vagy! Apuka lelépett és kiszúrja a szemüket 8000(!!!) forinttal! Majd ha téged hagy ott, te is pattoghatsz, addig meg csiti van!
2013. szept. 11. 13:23
 36/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem az exnek jut több,hanem a gyereknek.Gyerektartás,nem asszonytartás. Teljesen igazad van.A feleségnek semmi köze hozzá,hogy hány gyereketek van.Így nyugodtan mondhatja,hogy ami jár az jár,a többit meg oldjátok meg ti.
2013. szept. 11. 13:28
 37/64 anonim ***** válasza:
100%
Fú, de egy utolsó gonosz nő vagy te kérdező!
2013. szept. 11. 13:59
 38/64 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a férjed keres kb. 60 ezret, te 28 ezres gyest, és ebből éltek öten? Nem semmi.
2013. szept. 11. 14:06
 39/64 anonim ***** válasza:
100%
Tehat az anyuka a xar, mert o annyit kolt a gyerekre, amennyit az apuka fizet. Nem apukaval, meg az idióta jelenlegi nejével van a probléma, aki a semmire vállalt be harom gyereket. Ja.....
2013. szept. 11. 14:10
 40/64 anonim ***** válasza:
100%
De ocsmány vagy... Nektek marhára nem kellett volna 3 kölköt vállalni, ha a férjecskéd az elsőt sem tudja eltartani... Kíváncsi vagyok te mit szólnál, ha apuka mellőled is dobbantana és 8 ezreket fizetne a 3 gyerekre.
2013. szept. 11. 14:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!