Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti egy elvált anya,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti egy elvált anya, hogy ő is csak annyit költ a gyerekre, amit gyt-ként kap? Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 08:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%
Felelősségteljes a párod! Érdemes volt neki szülni, ugye?
2013. szept. 11. 14:14
 42/64 anonim ***** válasza:
100%
jól szétkaptátok ^.^
2013. szept. 11. 14:37
 43/64 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném te mit kezdenél magaddal, ha elhagyna a párod... :)
2013. szept. 11. 14:46
 44/64 A kérdező kommentje:

Egyébként nem értem, mit változtatna a dolgon ha én dolgoznék. Abból nyilván nem fizetnék gyerektartást egy idegen gyerek után.

Az meg, hogy engem is ott hagy - ezzel csak az elhagyott nők vigasztalják magukat. Nyilván nem ok nélkül hagyta ott.

A férjem azt a gyereket nem akarta, csak az anyja. A bíróság is neki ítélte, mi fizetjük a megítélt gyt-t, ennyi. Most persze, hogy a férjemnek jobb munkája lett, pattog.

Amiatt meg nem fogok magyarázkodni, hogy hány gyereket és miért vállaltunk.

2013. szept. 11. 14:47
 45/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem idegen gyerek észlény! A ti gyerekeiteknek a FÉLTESTVÉRE! A TE MOSTOHAGYEREKED!

Persze, téged nem hagy ott :) Hiszen okos vagy, szép vagy... ja bocs max gyerekszülésre vagy jó, de anyának meg csapnivaló!

2013. szept. 11. 14:49
 46/64 anonim ***** válasza:
100%
De téged is ott hagyhat bármikor, mivel ahogy lejön, neki sincs túl sok esze... Egyébként én nem elhagyott nő vagyok, szóval nem tudom miről beszélsz. :D
2013. szept. 11. 14:57
 47/64 anonim válasza:
100%

gondolj már bele egy kicsit a fordítottjába is! ha téged elhagyna a férjed (tudom, nem történhet meg, de feltételezzük) neked elég lenne 8 ezer? vagy 3*8 ezer? te el tudnád tartani belőle a 3 gyereket? te nem pattognál, ha emelkedne a fizetése?

az a kisgyerek a te gyerekeidnek a féltestvére!

2013. szept. 11. 15:40
 48/64 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

annyira bírom ezt az ocsmány szöveget. hogy : a férjem ezt a gyereket nem akarta..." Tán fogyatékos a te férjed, hogy nem tudja hogy születik a gyerek? Ha nem akarta, akkor miért nem húzott egy gumit a farkára kefélés előtt? vagy miért nem ment el helyette tekézni a haverjaival?

A másik: a kutyát nem érdekli, hogy ti hány gyereket neveltek. A férjednek 4 gyereke van, négyről kell gondoskodnia. És óriási tévedés, hogy az anyának ugyanannyit be kell adni a gyerek nevelésébe, mint az apának, mert az anya természetben neveli a ráhagyott gyereket, azaz foglalkozik vele, ápolja, ha beteg, elmegy érte a suliba, takarít utána stb.stb. Sorolhatnám még reggelig. És ezt bizony a bíróság beszámítja. tudom, én is váltam már. Szóval a férjed szépen kifizeti a gyerektartást, és amennyi marad, az a tiétek. abból lehet gazdálkodni. És ha az kevés, akkor bizony fogod magad, megemeled a se.gged és elmész dolgozni. A volt feleség ugyanis nem köteles tekintettel lenni arra, hogy te hány gyereket pottyantasz felelőtlenül a világba. 8 ezer ft édes kevés, én nem is értem, hogy nem sül ki a szemetek, amikor ezt minden hónapban átutaljátok. Ezek szerint a férjed nem keres többet nettó 60 ezernél havonta, ugye? Hát örülj neki, hogy a volt neje nem elég felvilágosult, mert én bizony megkérdezném a bíróságon, hogy ugyanmár akkor mégis miből éltek??? Kérnék egy vagyonvizsgálatot és az után állapíttatnám meg a gyerektartást. ráadásul 60ezer ft még a minimálbérnél is jóval kevesebb, ha a férjed ennyit keres, akkor az mégis hogy lehet??? Tán csak nem feketén, zsebre dolgozik? És azt tudod, hogy az bűncselekmény? Szerintem fogd be a pofádat és addig örülj, míg a volt feleség nem kezdi el feszegetni ezeket a dolgokat, mert könnyen lehet, hogy a végén tényleg el kell menned dolgozni. Azt meg nagyon nem szeretnéd, ugye?

2013. szept. 11. 15:41
 49/64 A kérdező kommentje:

Nem 60e-t keres a férjem, nem tudom ezt hogyan számoltátok ki.

De ennyit állapított meg a bíróság még 7 éve.

2013. szept. 11. 15:49
 50/64 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező!

Te tipikus esete vagy annak akiről elmondható, hogy a férje nem az eszéért szereti...

A férjed (élettársad , akárkid) meg egy utolsó tróger, gerinctelen alak...

A megnyilvánulásaid gusztustalanok! Ha Én lennék az exasszony már a bíróságon taposnám a beleteket élvezettel.. Mert ha jobb a munkahelye jobb a fizuja is... És nem kérném! Követelném még visszamenőleg is!

A férjnek nem volt annyi esze, hogy a wc-deszkára csapja és így lett 4 gyereke!

Anyuka okos! Érezte a határait nem szült többet, mint egyesek... (mondjuk TE!!!)

Ha meg nincs hivatalosan bejelentve annyira amennyit keres holtziher, hogy a cégét és felnyomnám vizsgálatra! És én megtenném sok segítséggel mert navos fejvadász a legjobb barátnőm...

Te míg élsz nem fogsz elmenni dolgozni!

Erre a nyakamat teszem! ba..ni tudsz dolgozni nem...

2013. szept. 11. 15:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!