Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan gyűjtsek erőt? Fel lehet állni ebből?
Előző kapcsolatomból született kislányom. A "jelenlegi" párommal eddig minden rendben volt. Már 3 éve élünk együtt, és mindent vele képzeltem el, vele terveztem a közös jövőt, stb...kiderült, hogy nem érez már semmit irántam, és hogy nem ez az első alkalom, hogy ez az érzés kimúlt belőle, csak eddig valahogy magától rendbe jöttek a dolgok (anélkül, hogy tudtam volna róla) Most pár napja szakítottunk, egyedül vagyok, jelenleg nincs munkám sem, ezerrel keresem az utóbbi 3-4 hónapban de sajnos semmi.
A legnagyobb gondom, hogy albérletet kell keressek, melót kell találjak, ahhoz, hogy boldogulni tudjak a kislányommal, ráadásul most kezdtük a sulit is...Hálás vagyok amiért eddig ilyen tisztességben nevelte, de most úgy érzem, mintha eljött volna a világ-vége. nincsenek testvéreim, szüleim, rokonaim, én és a gyerek vagyunk egymásnak, mit tegyek? Nem tudom mennyi erőm lesz, vagy lesz-e ezt végig csinálni. Az édesapa le se tolja a lányát...Én pedig már nagyon sokat szenvedtem ez előtt a kapcsolat előtt a lányomért, és hogy megpróbáljak mindent érte....(3 év anyaotthon, és albérletből albérletbe) Kérlek adjatok tanácsot, vagy menjek el orvoshoz? olyan gondolataim vannak, hogy inkább le se írom...
amit még nagyon fontosnak tartok az az, hogy pár napja kimondta hogy nem szeret, neki a haverok és a szabadság kell, st...
Ettől függetlenül minden nap megkér mossam ki a melos cuccát, napközben rám ír mit főzök (hagyott itthon pénzt, hogy főzzek) és azóta rákérdezett, hogy mivel a szex nagyon jó köztünk belefér-e....perzse, elgyengültem, azóta 2 alkalommal együtt voltunk, majd megfogom a ruhám és átvonulok a másik szobába...
Össze kell szedni magad és nagyon erősnek lenni bármennyire is nehéz. Ragadj meg minden segítséget. Az apa fizessen gyerektartást (ha van rá mód ideiglenesen próbálj meg tőle többet kérni). Önkormányzathoz be kell menni, egyedülálló szülőként jár a magasabb családi pótlék, rendkívüli gyermekvédelmi támogatás. Minden szolgáltatónál ahol valamit fizetsz, kedvezmény is jár neked. Amúgy az önkormányzat biztos tud segíteni a lakhatásban is, olcsó albérlet, ilyesmi. A munkaügyi központokban szokott lenni csomó állás, ott is beszélj illetékessel, hogy mi a helyzetet. Tehát ne csak úgy menj oda mint munkanélküli, hanem vázold a helyzetet, hogy most bajban vagy, lehet találnak valami megoldást.
A legfontosabb, hogy ne hagyd el magad, tarts ki. Ki fogsz ebből lábalni. A tanulságot pedig ne feledd! Mindig a saját lábunkon kell állni, sose másra támaszkodva, mert bárki bármikor leléphet! Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön helyretenni az életed!
#15, érdekes, én nem egy ravasz taktikust látok, hanem egy normális, jó embert, aki miután nevelte évekig más gyerekét, a szakítás után is biztosít a volt párjának és a és a gyereknek kosztot-kvártélyt a háztartás vezetéséért cserébe. amíg szükséges.
Az meg, hogy két független ember, akik egy fedél alatt laknak, és müxik köztük a kémia, élnek egymással szexuális életet, az tökéletes magánügy, amíg mindkettő beleegyezik, nincs benne semmi rossz. Egyébként meg a Kérdező érdeke első sorban, mert emberünk valószínűleg annál később fog új tartós kapcsolatban hajtani, ami - ahogy Kérdező is leírja - nyilván a közös lakhatás megszűntével járna.
Egyébként én ezt a kapcsolatot a Kérdezővel szemben egyáltalán nem látom veszett fejsze nyelének, a srác valószínüleg rájött, hogy túl korán ugrott be egy kvázi "férj és apa" szerepbe, mai divatos szóval "nem élte ki magát". Így most semmi más nem történt amellett, hogy pro forma deklarálták a szakítást, valójában egy nyitott kapcsolatban élnek egymással. És hát ilyen helyzetben jelentős esély van arra, hogy a srác megír néhány kört, amit nem írt meg 20 éves függetlenként, amiből pont arra jön rá, hogy neki a párja és az eddigi élete kell... mondjuk úgy, hogy az ilyen helyzetekben TELJESEN TIPIKUS 3. éves válságról szól valójában ez a kérdés... nálunk zasszony volt 17 amikor összejöttünk, a 3. évben ugyanúgy beütött ez a típusú válság, külön voltunk pár hónapot, oszt kész... ennek 12 éve... ha most félretesszük az itt szokott "megcsaláááááás égszakadás-földindulás" megközelítést egy pillanatra, azzal kell szembesülnünk, hogy az ember (nemtől teljesen függetlenül) valójában egy idegen partner ágyában tud rádöbbenni a leggyorsabban arra is, hogy valójában mennyire szereti a párját...
Szóval Kérdező, amellett, hogy én is azt mondom persze, hogy nem jó ez a típusú erősen függő helyzet egy kapcsolatban SE, és igyekezz azon, hogy munkát találjál meg ilyesmi, szerintem ne temesd ezt a kapcsolatot se. Kontrollálni persze még véletlenül se próbáld, de legyél azon, hogy szeressen haza menni, és jól érezze magát otthon, amikor együtt vagytok, dobj fel hétvégén napközbenre valami közös programot, bármi... szóval véletlen se csimpaszkodj, csak éreztesd, hogy továbbra is fontos neked... ennyi.
ez szép és jó de ha közben találsz egy tisztességes pasit ne hagyd elmenni.
jusson eszedbe ez ezzel bármikor megismétlődhet de az uj pasi lehet nem ilyen lenne
köszi az eddigieket.
Nagyon jol esik beszélni róla, fôleg, hogy senkivel sem tudom megosztani, rajtatok kívül...
Egyébként én sem a rosszra gondolok, hogy cselédnek tart meg stb...
Továbbra is csak csodalni tudom, azért amiért szakítás után is ennyit foglalkozik velem. Napközben míg dolgozik is többszôr érdeklôdik "hogy vagyok, jol vagyok-e"
ma pl. maszek meloja volt, rám ìrt hogy "fusizik, siet haza"
Nekem ez magas mert annak ellenére, hogy kimondtuk, hogy vége, este együtt mentünk el vásárolni, magától mondta hogy segit üljünk le beszélgetni, meg azért azt is hozzá tenném, hogy 5 napja vagyunk hivatalosan külön, ebbôl az elmúlt 3 nap volt szex... nem tudom mit gondoljak, illúziókat pedig nem szeretnék kergetni....
Egyébként sajnos a gyerkôcre szó szerint tojik a gyártója "mert apának nem ôt nevezném" nem fizet soha nem is fizetett gy. tartást, 2008 ota le van adva hol a rendôrségen, hol a bíroságon. szakmám nins, fiatalon jött a lányom, a folyamatos lakhatási gondok miatt se energian se idôm se pénzem szakmához.jutni, 8 általánossal rendelkezem es bpi vagyok.
nem vlogatok a takaritástol kezve a gyermekfelügyeletig bármit elvállalok ami tisztességes munka persze több területen van tapasztalatom, mint pl: pultos, gyerek szoba dekorálás,
onyhai kisegitô stb...sajnos nehéz munkához jutni, denezerrel dolgozom rajza hogy mielobb kegyen...
én még szeretném ezt a kapcsolatot megmenteni ha van rá mód, debettol függetlenül az albérletre gyúrok....most jobban vagyok néha hullámokban rám törnek az érzések, de remélem hamarosan csillapodik, mert olyankor me elviselhetetlen...
ha nem zavar titeket a téma néha kiadnám magambol aznerzeseimet!?
írjál nyugodtan. én is hasonlóan érzem magam, hol jobban, hol rosszabbul, hol reménykedve, hogy látva a kőkemény valóságot. nem segít a pasik össze-vissza viselkedése :( én sem tudom, mire számítsak, némaságra, játékra vagy szexre...
írd ki magadból, másnak (nekem biztosan) segítesz, ha megosztod a gondolataidat meg a történéseket. fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!