Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után mi az amit közösen kell állni?
Semmit, aki neveli a gyereket, az fizet mindent, a másik fél fizeti a gyerktartást. A nevelő fél ebből old meg mindent, ebédet, különórát, stb.
Ha a különélő szülő jó fej, akkor ÖNKÉNT hozzájárulhat pl. különórákhoz, de nem köteles.
Sajnos nincs olyan, hogy közösen állni valamit...
Mi örülhetünk, ha anyuci hajlandó kifizetni a megítélt gyerektartást, de ezen kívül semmit nem tesz a közösbe!
Ha esetleg a gyerekek kapnak is tőle ruhát, akkor azt nem hozhatják el, csak nála használhatják...
Amúgy mindenfelé minket szid, hogy az ő gyerekei miért csak 3x járnak egy héten edzésre, miért nem 5x...
Na és persze a duma, hogy miért nem adidas, vagy Nike cipőjük van...nem néztem ki Apátokból, hogy megvesz mindent iskolakezdésre...és sorolhatnám!
Nem kell ezt a kérdést egyértelműen ráhúzni a volt férjekre, mert anyákban is van néhány érdekes...
Nagyon örülök,hogy apukák is válaszoltak.Megmondom őszintén én a második feleség vagyok.Ezek szerint nálunk rendes az apuka.
Az utolsó apukának:
saját tapasztalat,hogy igenis vannak anyukák akik beszedik a gyerektartást,családi pótlékot,különböző juttatásokat de a gyerekükkel nem igazán foglalkoznak.
Utolsó vagyok! A gyerekek nálunk vannak elhelyezve, de az anyuka részéről annyiban kimerül a dolog, hogy nagy nehezen utalja a megítélt tartásdíjat, és a gyerekeknek azzal tömi a fejét, hogy azért nem segít be semmibe, "mert Apátok elveszi tőlem a pénzt"...
Bármit kérnek szegények tőle, mindig mi vagyunk a rosszak, akik "elszedik" az ő pénzét, ezért CSAK minekünk kell megvenni mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!