Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után mi az amit közösen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után mi az amit közösen kell állni?

Figyelt kérdés
Hogy érthetőbb legyen gondolok itt az ebédbefizetésre,bérletre,különórákra.
2009. aug. 29. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan nincs olyan "közösen állni". Sajnos. Ha az apuka fizeti a gyerektartást annyi elég. De a rendes apukák szoktak mást is támogatni pl. iskolakezdés, kirándulás, kerékpár, ruha, cipő, magántanár stb. stb.
2009. aug. 29. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, aki neveli a gyereket, az fizet mindent, a másik fél fizeti a gyerktartást. A nevelő fél ebből old meg mindent, ebédet, különórát, stb.

Ha a különélő szülő jó fej, akkor ÖNKÉNT hozzájárulhat pl. különórákhoz, de nem köteles.

2009. aug. 29. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előttem szóló írta. A gyermeket nevelő szülő fizet és kapja a gyerektartást, családi pótlékot.
2009. aug. 29. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A másik féltől függ minden de ha nagyon szereti a gyerekét és téged sem akar "büntetni" akkor beszáll a plusz költségekbe. Bár sok anya örül ha a gyerektartást megkapja rendesen :-((
2009. aug. 29. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én például ellenzem az egyik különórát, a gyerek is útál oda járni, de az anyja erőlteti. Ráadásul állandóan a fejemhez vágja, hogy igazán fizethetném én is. Minden mást rendesen fizetek, többet is mint illene, de ebbe nem akarok beszállni. Szóval normális módon mindent meg lehetne beszélni, de ahhoz szerintem mindkét félnek úgy kell hozzáállnia.
2009. szept. 3. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nincs olyan, hogy közösen állni valamit...

Mi örülhetünk, ha anyuci hajlandó kifizetni a megítélt gyerektartást, de ezen kívül semmit nem tesz a közösbe!

Ha esetleg a gyerekek kapnak is tőle ruhát, akkor azt nem hozhatják el, csak nála használhatják...

Amúgy mindenfelé minket szid, hogy az ő gyerekei miért csak 3x járnak egy héten edzésre, miért nem 5x...

Na és persze a duma, hogy miért nem adidas, vagy Nike cipőjük van...nem néztem ki Apátokból, hogy megvesz mindent iskolakezdésre...és sorolhatnám!

Nem kell ezt a kérdést egyértelműen ráhúzni a volt férjekre, mert anyákban is van néhány érdekes...

2009. szept. 4. 00:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök,hogy apukák is válaszoltak.Megmondom őszintén én a második feleség vagyok.Ezek szerint nálunk rendes az apuka.

Az utolsó apukának:

saját tapasztalat,hogy igenis vannak anyukák akik beszedik a gyerektartást,családi pótlékot,különböző juttatásokat de a gyerekükkel nem igazán foglalkoznak.

2009. szept. 4. 08:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok! A gyerekek nálunk vannak elhelyezve, de az anyuka részéről annyiban kimerül a dolog, hogy nagy nehezen utalja a megítélt tartásdíjat, és a gyerekeknek azzal tömi a fejét, hogy azért nem segít be semmibe, "mert Apátok elveszi tőlem a pénzt"...

Bármit kérnek szegények tőle, mindig mi vagyunk a rosszak, akik "elszedik" az ő pénzét, ezért CSAK minekünk kell megvenni mindent...

2009. szept. 5. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!