Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált szülők! Mennyi időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált szülők! Mennyi időt van veletek a gyereketek?

Figyelt kérdés

Itt most azokra gondolok, akiknél NEM él folyamatosan.

Nálunk úgy határozta meg a bíróság, hogy 2 hetente hétvégén láthatom a lányom. Ez az exnek új jön le, hogy 2 hetente ha törik ha szakad szombat reggel ott kell állnom a kapu előtt, és vasárnap este 7-8 körül vihetem csak vissza. Ha pl. dolgozom szombat vagy vasárnap, akkor már nem engedi 1 napra azzal az indokkal, hogy annak semmi értelme. Szerintem ha összefutok vele mondjuk hét közben 10 percre annak is van értelme, mert nem mondom azt hogy ugyan már 10 perc az felesleges inkább ne találkozzunk. Így a nyári szünetben is csak és kizárólag így megy minden. Ha épp "haldoklom" vagy gipszben van mindkét lábam (most csak írtam szélsőséges eseteket) akkor sem képes sem hozni sem vinni, sem semmi, nála annyival bezárul a dolog, hogy kilöki a gyereket az ajtó elé. Az indok: Ő nem fogja elbaszni a napját, meg nem akarja a gyerek hisztijét egész úton hallgatni. Ha a kislánynak nincs kedve jönni, akkor is rá kényszeríti.

2013. aug. 27. 08:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nehéz,szerintem intelligencia kérdése,illetve rugalmasságé!A párom nagylánya akkor van nálunk,mikor eltudjuk hozni,a férjem külföldön dolgozik.

Semmi sincs kőbe vésve,alkalmazkodunk egymáshoz az anyukával.

Igaz sokat lendit a dolgon,hogy remek a kapcsolat a leányzó és közöttem,igy én is szoktam hozni-vinni akkor is ha apa épp nincs itthon.Van egy közös kislányunk is már ,nagyon szeretik egymást a gyerekek is én pedig boldog vagyok,hogy jó testvérek..remélem igy is marad.Minden szünidőt velünk tölt a gyerek,most például az egész nyári szünetben itt volt,úgy ,hogy apa csak 1.5 hétig volt itthon.Karácsony ünnepek,Húsvét...stb. mindig itt van.De van olyan,hogy ha úgy alakul,sajnos 1 hónapig sem tudunk találkozni,viszont amint lehet röppenünk érte:).Az anyuka nem csinál ebből gondod,tudja,hogy egyensúlyba kerülnek a dolgok!Anyagilag is úgy van,hogy nem csak gyermek tartást fizetünk,hanem beiskolázást,évszakonkénti ruhavásárlást,komolyabb ajándékok,ez kellne-az kellene :)

De a férjem munkája olyan,h a téli időszakban sokszor itthon van,nincs munka,fizetés...akkor van olyan,hogy nem tudunk adni...de az anyuka ebben is rugalmas,tudja,hogy a következő alkalommal az is rendben lesz...

Szóval...kár az ellenségeskedés,szegény gyerekek rovására megy!

Ne ők szenvedjenek attól,hogy két felnőtt már nek akarja együtt élni az életét!

Bocsánat,hogy sokat írtam,csak megakartam mutatni van ilyen is ,mint a mi helyzetünk és ez annyira jó,hogy kitudjuk hozni belőle a legjobbat.

Azt sajnálom nagyon,hogy elég távol élünk a nagylánytól,mert még többet lehetnénk vele ha közelebb lenne.

2013. aug. 31. 01:16
 12/12 anonim ***** válasza:

A láthatást azt neked kell megoldanod. Neked kell utaznod vagy vinni-hozni a gyereket. Az anyjának nem kötelessége. Persze emberségből időnként megtehetné, de ha nem akarja, azzal nem tudsz mit kezdeni. Ha a te hétvégéd a soros és nem akarja elcserélni olyanra amikor te nem dolgozol, akkor vidd el csak egy napra. Olyan nincs hogy nem engedi, azt nem teheti meg. Mondd meg neki, hogy az az idő neked jár, akkor is ha csak egy óra vagy egy nap. Ha megtiltja, akkor forudulj a gyámhatósághoz, persze jó ha előtte elmondod ezt is az exednek, hátha megijed és akkor nem is kell menned.

Amúgy érdekes, hogy a lányod nem akar annyira menni veled... A lányok különösen kapaszkodnak az apjukba felnőtt korukig, furcsálom hogy néha "kényszeríteni" kell erre... Érdemes lenne utánajárnod mi ennek az oka.

2013. szept. 4. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!