Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Váljak vagy még várjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak vagy még várjak?

Figyelt kérdés

több éve együtt vagyunk férjemmel.. sok mindenben mások vagyunk (életvitel, mentalitás, felfogás, stb.), de valahogy mégis egymásra találtunk, boldogok voltunk. mindent megtudtunk beszélni, igazi jó barátok is voltunk. viszont kb egy éve nagyon megváltozott valami.. már semmi sem jó.. mintha nem lennénk már szerelmesek, vagyis nem néznék már egymásra úgy.. elhidegültünk, alig élünk nemi életet, sok a vita, sok a veszekedés, a gúnyolódás, ilyenek. régebben is voltak viták, gondok, súlyosabbak és egyszerűbbek de megoldottuk, viszont sok tüske is maradt bennünk.. de már nagyon elegünk van egymásból.. szeretem nagyon, de gyerekvállalás előtt vagyunk, benne is vagyunk a korban is (én nő 30, férjem 35), szóval ideje valamit lépni.. már próbáltuk helyrehozni, pl közös nyaralás, kirándulás, több beszélgetés együtt töltött idő ilyenek, de egyszerűen nem megy.. csak max ideig-óráig...

mit tehetnénk még? környezetváltozoás? vagy még valami kapcsolati próba? most azon vagyunk, hogy elválunk, de én még nem szeretném feladni.. ő mindig is úgy volt vele hogy menjek ha akarjak, én mindig is próbálkoztam..

tanácstalan vagyok mert szertem, de valahol érzem azt legbelül hogy ez sosem fog megváltozni és annyira elhidegültünk már hogy nem lesz jobb.. és nem is megfelelő embert választottuk magunkank...

de attól szeretem és jó vele...

annyira nehéz ez...

2013. aug. 24. 08:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"ő mindig is úgy volt vele hogy menjek ha akarjak, én mindig is próbálkoztam.. "

Ez az előző páromnál kb. annyit jelentett, hogy én próbálkozok, kitalálok mindent hogy jobb legyen, ő pedig belesz@rik és nem hajlandó semmit sem változtatni vagy tenni az ügy érdekében bármit is. De azért ha te nem lépnél, ő fenntartaná a kapcsolatot, mert valamiért ez neki kényelmes. De te elmehetsz természetesen, ha akarsz :)

Bocsi, ha esetleg a te férjed nem ilyen, de nekem hasonló szituban ez jött le. Te nem érzed úgy, hogy a kapcsolat javítása rád hárul?

Én egy idő után meguntam, lelkileg rámentem egy kicsit, elég sok idő kellett, hogy helyrejöjjek utána.

Úgy éreztem, hogy hiába próbálkozok, semmi értelme... egyedül nem lehet megmenteni a kapcsolatot, mindketten kelletek hozzá, ez a "menj ha akarsz" mentalitás nem valami jó részéről szerintem

26/l

2013. aug. 24. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Ennyiből inkább az derült ki számomra, hogy inkább megszoktad a jelenlétét, mint jó vele. A jó nem ilyen. Ennek ellenére vannak más befolyásoló tényezők is. Szerintem sokunknál válás történne, ha nem kellene mást is nézni.
2013. aug. 24. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!