Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Felvállalnád? Mit tennél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállalnád? Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: van egy férfi akivel szerelmesek vagyunk egymásba.ő jelenleg ott tart a válással,hogy be van adva a papír azonban még nincs kitűzve időpont békéltetőre sem.van egy kislánya aki hat éves.egyelőre tagadtuk mindenki előtt a dolgot a feleség engem zaklatott,tagadtam,gondoltuk legalább egy tárgyalás legyen meg aztán szépen lassan fellebentjük a fátylat.

De a nő durva,nem fogja fel,hogy válás van,pedig már nem is élnek együtt párom a nagyanyjánál van.

Most attól félek ha most vállaljuk zaklatni fog engem meg a családom illetve nem engedi a kislányt az apjával sehova meg a bírósági ügy is elhúzódik emiatt....

Mit tennétek?szeretném ha rendesen szépen alakulnának a dolgok,teljesen támogatom a párom az apai felelősségvállalásban is.

Szeretném tudatni,hogy én a válás beadás után kerültem a képbe,nem miattam válnak.

2013. aug. 23. 23:05
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Amúgy itt az eredeti kérdés az volt,hogy felvállaljuk-e már most,hogy együtt vagyunk vagy várjunk vele minimum a békéltetőig...
2013. aug. 23. 23:56
 22/34 anonim ***** válasza:
39%
Tudod leányzó, a te "párod" a saját szegénységi bizonyítványát állította ki magáról, amikor neked, a szeretőjének panaszkodott a feleségéről. Ha lenne egy cseppnyi emberismereted, akkor messzire kerülnél egy olyan férfit, aki még a felesége -állítólagos- abortuszát is elpletykázza, ez undorító. Képzeld rólad miket fog mondani pár év után...
2013. aug. 23. 23:56
 23/34 A kérdező kommentje:
Egy házasság megromlása két emberen múlik.ahogy a férfi is hibás volt úgy a nő is.senki sem tökéletes nem fekete fehér a dolog,tudom jól.de szerintem mindenkinek jár egy második esély
2013. aug. 24. 00:04
 24/34 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a szegény feleség meg szerető dumát egyik sem igaz állítás minthogy az sem,hogy a párom ártatlan lenne a házassága megromlásában.
2013. aug. 24. 00:10
 25/34 anonim ***** válasza:
82%

Ha szeretitek egymást, akkor vállaljátok is fel!

Vagy a pasi sem akarja? Akkor már régen gyanús!

Nekem ez a bosszú a feleséggel kapcsolatban csak kifogásnak tűnik.

2013. aug. 24. 00:13
 26/34 A kérdező kommentje:
Nem,nagyon fel akarja vállalni csak próbálok hideg fejjel gondolkodni helyette is és nem engedtem még.
2013. aug. 24. 00:17
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

"van egy férfi akivel szerelmesek vagyunk egymásba.ő jelenleg ott tart a válással,hogy be van adva a papír azonban még nincs kitűzve időpont békéltetőre sem"

Ha tényleg a válási papírok beadása után kerültél képbe, akkor mi a problémád? a te lelkiismereted tiszta, vagy nem?

Tudhatnád, hogy egy válás nem egyszerű...

Ha én a válás beadása után jöttem volna össze egy pasival, és a felesége zaklatna, elmondanám neki, hogy mi a pálya, és nem utálnám ennyire, mert neki azért mégis csak sz-rabb.

Ha nem megy és ennyire kacifántos a helyzet, akkor inkább jegelném a pasit, egyetlen pár hónapos kapcsolat sem érne annyit, hogy aztán évekig hallgassam a volt feleség hülyeségeit!

2013. aug. 24. 03:47
 28/34 anonim ***** válasza:

Nekem valahogy nem tiszta ez az egész! Olyan szinten félsz felvállalni, hogy az már túlzás...félted a tesód, a családod...stb...szerintem túl sok filmet nézel:)))

Vagy a pasi dumálja be neked ezeket, hogy még ne vállaljátok. Na tudod ki titkolózna!!!

és az nem igaz, hogy mindig csak a volt feleség a rossz, a hibás...az ő férje még, persze hogy harcol érte. Én is azt tenném!

2013. aug. 24. 05:22
 29/34 anonim ***** válasza:
Ha így van, akkor nyíltan nem állnék ki, de ha rákérdeznek nem tagadnék, nem hazudnék senkinek, a feleségnek sem. Főleg, ha tényleg a válás eldöntése után kerültél a képbe.
2013. aug. 24. 07:34
 30/34 anonim ***** válasza:

Nézd, ha ilyen a feleség, akkor később se számíts sok jóra.

A férjemmel a válása jogi lezárása után ismerkedtem meg. A válást egyébként a feleség adta be, szintén elhidegülés, stb.

4 éven át próbált zaklatni, gyerek előtt befeketíteni, stb. Nekem az vált be, hogy nem vettem fel a kesztyűt. Szép lassan lekopott, mert látta, hogy nem ér semmit a provokációval.

Nála kicsit azt éreztem, hogy "bár nekem már nem kell, de mással se érezze jól magát" alapon állt a férjemhez.

2013. aug. 24. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!